Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Religion CabaretVoltaire
5-3-1-1 Tactiek 4 - 3 - 3 Full
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
36 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
4 Buitenspel 4
64.1 gemiddelde waardering 56.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Marchewka passt de bal zonder na te denken. Puronaho is nu in balbezit. Saelens maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Saelens moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saelens schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. Marchewka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Desrousseaux. Desrousseaux krijgt een gele kaart. Marchewka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moss neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Manys onderschept slim de pass. Manys probeert naar een medespeler te passen. Puronaho is nu in balbezit. Puronaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 1:0

8e minuut.
Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal met de wreef. Moss speelt de bal door. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Moss is nu in balbezit. Moss passt de bal in één keer door. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

19e minuut.
Dahms probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een lange en hoge pass. Marchewka rent richting de bal. Marchewka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Marchewka de bal. Desrousseaux rent richting de bal. Marchewka verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Dahms probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 3:0

26e minuut.
Puronaho is nu in balbezit. Puronaho passt de bal zonder na te denken. Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft een hoge lob. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dražil rent richting de bal. Dražil met een sublieme pass. Daar is Ościak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ościak geeft een hoge lob. Marchewka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak met een sublieme pass. Puronaho rent richting de bal. Puronaho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 4:0

34e minuut.
Marchewka rent richting de bal. Marchewka passt de bal zonder na te denken. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho haalt uit met een fantastische trap. Dahms probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 5:0

36e minuut.
Ościak is nu in balbezit. Ościak met een sublieme pass. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka schiet op doel. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 6:0

38e minuut.
Marchewka heeft problemen om de bal te vangen. Kubicki onderschept slim de pass. Kubicki passt de bal in één keer door. Ciechański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Puronaho probeert de bal met de borst te controleren. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubicki. Kubicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 32%, CabaretVoltaire 68%.
Bad Religion - CabaretVoltaire 6:0

47e minuut.
Dražil verovert de bal door een tackle van achteren. Dražil geeft de bal voor. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka schiet op doel. Dahms probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 7:0

48e minuut.
Puronaho passt de bal met de wreef. Ościak heeft problemen om de bal te vangen. Ościak geeft een lange en hoge pass. Marchewka springt en kopt de bal. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ościak is nu in balbezit. Ościak met een sublieme pass. Puronaho rent richting de bal. Puronaho draait met de bal, schiet en ... Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 8:0

57e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ościak de bal. Ościak geeft de bal voor. Marchewka maakt een snoekduik en kopt de bal. Dahms kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dražil geeft een hoge lob. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Svátek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svátek krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dražil met een sublieme pass. Manys controleert de bal met de borst. Marchewka is nu in balbezit. Puronaho rent richting de bal. Puronaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 9:0

63e minuut.
Marchewka is nu in balbezit. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss passt de bal zonder na te denken. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka schiet op doel. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Puronaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puronaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 10:0

68e minuut.
Ościak onderschept slim de pass. Ościak passt de bal zonder na te denken. Puronaho is nu in balbezit. Puronaho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Moss onderschept slim de pass. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki begaat een overtreding. Kubicki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Manys speelt de bal door. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Desrousseaux onderschept slim de pass. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho schiet op doel. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Svátek verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CabaretVoltaire 11:0

81e minuut.
Svátek rent richting de bal. Marchewka verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka passt de bal met de wreef. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dahms trapt de bal weg. Teker kopt de bal weg. Klungelig pakt Dražil de bal. Ciechański rent richting de bal. Ciechański schiet op doel. Pajčin bokst de bal weg.

83e minuut.
Marchewka is nu in balbezit. Svátek is nu in balbezit. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Colméia kopt de bal weg. Marchewka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Desrousseaux. Marchewka raakt geblesseerd tijdens het duel. Puronaho komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Terze bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Moss kopt de bal weg. Klungelig pakt Svátek de bal. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho rent richting de bal. Puronaho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 31%, CabaretVoltaire 69%.
Bad Religion - CabaretVoltaire 11:0