Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Yambol F.C Reginna
5-2-3new Tactiek Miccio noob
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 10
59.1 gemiddelde waardering 61
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Leca passt de bal in één keer door. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - F.C Reginna 1:0

14e minuut.
Barbarin geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Melchiori stond buitenspel. Moldovan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Pintarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbarin is nu in balbezit. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca haalt uit met een fantastische trap. Pintarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - F.C Reginna 2:0

26e minuut.
Aizenştadt geeft een hoge lob. Leca rent richting de bal. Karkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 59%, F.C Reginna 41%.
CSKA Yambol - F.C Reginna 2:0

46e minuut.
Butryn komt het veld opgelopen. Cοllymore komt het veld opgelopen. Spadone is nu in balbezit. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Karkowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Aldama rent richting de bal. Aldama passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alm de bal. Alm geeft de bal voor. Spadone maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - F.C Reginna 2:1

53e minuut.
Aldama passt de bal in één keer door. Guilbert met een sublieme pass. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca haalt uit met een fantastische trap. Pintarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Buchla onderschept slim de pass. Buchla geeft een hoge lob. Lewalski rent richting de bal. Lewalski draait met de bal, schiet en ... Pintarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - F.C Reginna 3:1

60e minuut.
Buitenspel voor Melchiori. Goede buitenspelval van de verdediging. Madureira komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Aldama passt de bal in één keer door. Melchiori is nu in balbezit. Moldovan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldovan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pintarić speelt de bal door. Butryn geeft een lange en hoge pass. Lê Đức heeft problemen om de bal te vangen. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Pintarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Butryn geeft de bal voor. Leca rent richting de bal. Madureira met een sublieme pass. Lewalski rent richting de bal. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. Pintarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Vitezović rent richting de bal. Buchla verovert de bal door een tackle van achteren. Buchla met een sublieme pass. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vitezović probeert naar een medespeler te passen. Alm rent richting de bal. Alm speelt de bal door. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Alm de bal onder controle te krijgen. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 40%, F.C Reginna 60%.
CSKA Yambol - F.C Reginna 3:1