Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CabaretVoltaire Ennerico FC
4 - 3 - 3 Full Tactiek 5-2-3 TN AL
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 68.6
solide Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Miciun passt de bal zonder na te denken. Daar is Răducioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciechański. Ciechański krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Vairetto probeert de bal met de borst te controleren. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miciun krijgt zijn hoofd ertegen. Dahms bokst de bal weg.

10e minuut.
Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecyk begaat een overtreding. Vairetto raakt geblesseerd tijdens het duel. Răducioiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi schiet op doel. Dahms bokst de bal weg. Paal!

15e minuut.
Răducioiu passt de bal zonder na te denken. Vairetto rent richting de bal. Miciun is nu in balbezit. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Szaj heeft problemen om de bal te vangen. Szaj geeft de bal voor. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun draait met de bal, schiet en ... Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Ennerico FC 0:1

18e minuut.
Terze met een sublieme pass. Vairetto rent richting de bal. Ferrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto onderschept slim de pass. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Ennerico FC 0:2

21e minuut.
Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj passt de bal in één keer door. Miciun rent richting de bal. Miciun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Răducioiu met een sublieme pass. Vairetto probeert de bal met de borst te controleren. Miciun rent richting de bal. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bonacchi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szaj zal de hoekschop nemen. Vairetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Piecyk probeert de bal aan de voet te houden. Dahms kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonacchi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Ennerico FC 0:3

37e minuut.
Teker rent richting de bal. Barseghyan verovert de bal door een tackle van achteren. Barseghyan probeert naar een medespeler te passen. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Szaj met een sublieme pass. Svátek kan de bal niet met de borst controleren. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel. Dahms kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 71%, Ennerico FC 29%.
CabaretVoltaire - Ennerico FC 0:3

46e minuut.
Milewski geeft een hoge lob. Corrias kopt de bal weg. Vairetto kan de bal niet met de borst controleren. Vairetto geeft een hoge lob. Miciun springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vairetto is nu in balbezit. Vairetto geeft een lange en hoge pass. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun schiet op doel. Na een snelle pass probeert Svátek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Andrejcsik rent richting de bal. Răducioiu onderschept slim de pass. Răducioiu speelt de bal door. Miciun rent richting de bal. Miciun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu onderschept slim de pass. Răducioiu speelt de bal door. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andrejcsik de bal. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun schiet op doel. Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Andrejcsik rent richting de bal. Bonacchi onderschept slim de pass. Bonacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Ennerico FC 0:4

84e minuut.
Szaj speelt de bal door. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejcsik begaat een overtreding. Andrejcsik krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Andrejcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrejcsik probeert naar een medespeler te passen. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun is nu in balbezit. Miciun haalt uit met een fantastische trap. Dahms bokst de bal weg.

87e minuut.
Răducioiu met een sublieme pass. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto geeft de bal voor. Miciun springt en kopt de bal. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 69%, Ennerico FC 31%.
CabaretVoltaire - Ennerico FC 0:4