Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Reginna Bertone
Miccio noob Tactiek piu 3 plus
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 65.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Formigaro passt de bal in één keer door. Ulivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulivieri met een sublieme pass. Siccardo is nu in balbezit. Siccardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mavropoulos onderschept slim de pass. Mavropoulos passt de bal met de wreef. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Pintarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Bertone 0:1

15e minuut.
Lê Đức is nu in balbezit. Lê Đức passt de bal in één keer door. Spadone rent richting de bal. Spadone haalt uit met een fantastische trap. Tabu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ulivieri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siccardo de bal. Siccardo passt de bal in één keer door. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 61%, Bertone 39%.
F.C Reginna - Bertone 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Karkowski de bal. Formigaro geeft een lange en hoge pass. Karkowski speelt de bal door. Spadone is nu in balbezit. Spadone draait met de bal, schiet en ... Tabu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mavropoulos heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alm geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melchiori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Čaňo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ţigănaş de bal onder controle te krijgen. Mortoni is nu in balbezit. Mortoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Čaňo rent richting de bal. Barbarin geeft een hoge lob. Spadone rent richting de bal. Spadone geeft een hoge lob. Melchiori krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vraciu probeert naar een medespeler te passen. Siccardo rent richting de bal. Hagan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hagan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 53%, Bertone 47%.
F.C Reginna - Bertone 0:1