Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Yambol *_ANTARES_*
5-2-3new Tactiek 4-1-2-1-2
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
62.8 gemiddelde waardering 60.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Spiridione rent richting de bal. Brazzini onderschept slim de pass. Brazzini geeft een lange en hoge pass. Scattaglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cescato verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scattaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bosco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert passt de bal met de wreef. Brazzini is nu in balbezit. Brazzini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Acerra geeft een lange en hoge pass. Puolamäki rent richting de bal. Butryn begaat een overtreding. Puolamäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wieprzęć neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puolamäki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guilbert heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - *_ANTARES_* 0:1

45e minuut.
Wieprzęć passt de bal zonder na te denken. Gyurcsány heeft problemen om de bal te vangen. Gyurcsány geeft een hoge lob. O`Neill rent richting de bal. O`Neill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 42%, *_ANTARES_* 58%.
CSKA Yambol - *_ANTARES_* 0:1

46e minuut.
Pessot komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Moldovan passt de bal zonder na te denken. Gyurcsány is nu in balbezit. Guilbert begaat een overtreding. Guilbert krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Spiridione verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brazzini zal de hoekschop nemen. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Trudnos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Leca komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Buchla geeft een lange en hoge pass. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca passt de bal zonder na te denken. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Trudnos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hubert geeft een lange en hoge pass. Spiridione kopt de bal weg. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski schiet op doel. Trudnos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiridione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pucci rent richting de bal. Pucci passt de bal zonder na te denken. Leca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Yambol - *_ANTARES_* 1:1

85e minuut.
Moldovan geeft een hoge lob. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco geeft een lange en hoge pass. Lewalski rent richting de bal. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 45%, *_ANTARES_* 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Yambol - *_ANTARES_* 1:1