Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*_ANTARES_* CSKA Yambol
4-1-2-1-2 Tactiek 5-2-3new
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
O`Neill met een sublieme pass. Gyurcsány speelt de bal door. Acerra is nu in balbezit. Acerra geeft een lange en hoge pass. Puolamäki krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

3e minuut.
Lewalski probeert naar een medespeler te passen. Del Bosco is nu in balbezit. Molina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Del Bosco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Del Bosco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - CSKA Yambol 0:1

7e minuut.
Spiridione geeft een hoge lob. Lewalski rent richting de bal. Buchla geeft de bal voor. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Puolamäki rent richting de bal. Greuceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greuceanu geeft een lange en hoge pass. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
O`Neill is nu in balbezit. Guilbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O`Neill raakt geblesseerd tijdens het duel. Tasasız wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Puolamäki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Puolamäki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greuceanu. Puolamäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tasasız zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puolamäki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*_ANTARES_* - CSKA Yambol 1:1

40e minuut.
Klungelig pakt Acerra de bal. Acerra probeert naar een medespeler te passen. O`Neill heeft problemen om de bal te vangen. O`Neill draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - CSKA Yambol 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 50%, CSKA Yambol 50%.
*_ANTARES_* - CSKA Yambol 2:1

48e minuut.
Greuceanu geeft de bal voor. Del Bosco kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Klungelig pakt Tasasız de bal. Tasasız probeert naar een medespeler te passen. O`Neill rent richting de bal. O`Neill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - CSKA Yambol 3:1

52e minuut.
Tasasız is nu in balbezit. Tasasız passt de bal in één keer door. Acerra geeft de bal voor. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pessot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessot probeert naar een medespeler te passen. Moldovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tasasız geeft een hoge lob. Puolamäki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Buchla probeert naar een medespeler te passen. Greuceanu rent richting de bal. Greuceanu geeft de bal voor. Leca probeert de bal met de borst te controleren. Leca schiet op doel. Trudnos bokst de bal weg.

74e minuut.
Greuceanu geeft een lange en hoge pass. O`Neill kan de bal niet met de borst controleren. Guilbert is nu in balbezit. O`Neill verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neill schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Spiridione rent richting de bal. Spiridione passt de bal zonder na te denken. Gyurcsány rent richting de bal. Del Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bosco schiet op doel. Trudnos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 50%, CSKA Yambol 50%.
*_ANTARES_* - CSKA Yambol 3:1