Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertone CabaretVoltaire
piu 3 plus Tactiek 4 - 3 - 3 Full
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
7 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Ulivieri rent richting de bal. Ulivieri speelt de bal door. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - CabaretVoltaire 1:0

12e minuut.
Andrejcsik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milewski de bal. Milewski geeft een hoge lob. Formigaro is nu in balbezit. Ciechański verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mortoni probeert naar een medespeler te passen. Siccardo rent richting de bal. Desrousseaux schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Desrousseaux is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Siccardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulivieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen. Dahms bokst de bal weg. Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - CabaretVoltaire 2:0

37e minuut.
Mavropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavropoulos geeft een lange en hoge pass. Saelens heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ulivieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siccardo heeft problemen om de bal te vangen. Siccardo passt de bal met de wreef. Mortoni rent richting de bal. Mortoni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 49%, CabaretVoltaire 51%.
Bertone - CabaretVoltaire 2:0

49e minuut.
Ciechański is nu in balbezit. Charisteas rent richting de bal. Crodino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crodino krijgt een gele kaart. Charisteas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciechański neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - CabaretVoltaire 2:1

64e minuut.
Ferrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini passt de bal zonder na te denken. Daar is Sütlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teker rent richting de bal. Teker schiet op doel. Tabu bokst de bal weg.

67e minuut.
Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone probeert naar een medespeler te passen. Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sütlü geeft een hoge lob. Siccardo is nu in balbezit. Saelens maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Saelens moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saelens schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Ferrini rent richting de bal. Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teker neemt de hoekschop. Ciechański springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Kubicki de bal. Siccardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubicki. Kubicki krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ferrini speelt de bal door. Andrejcsik is nu in balbezit. Mortoni onderschept slim de pass. Mortoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Siccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siccardo passt de bal zonder na te denken. Milewski onderschept slim de pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 39%, CabaretVoltaire 61%.
Bertone - CabaretVoltaire 2:1