Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ennerico FC F.C Reginna
5-2-3 DA TQ Tactiek Miccio noob
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
65.6 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten very good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Răducioiu geeft de bal voor. Grubješić kopt de bal weg. Bonacchi rent richting de bal. Miciun is nu in balbezit. Miciun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - F.C Reginna 1:0

7e minuut.
Grubješić kopt de bal weg. Cuéllar is nu in balbezit. Hagan begaat een overtreding. Hagan krijgt een gele kaart. Cuéllar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuéllar met een snel genomen vrije trap. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grubješić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Melchiori krijgt zijn hoofd ertegen. Barseghyan onderschept slim de pass. Spadone is nu in balbezit. Spadone haalt uit met een fantastische trap. Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vitezović met een sublieme pass. Inworp. Cuéllar met een snelle inworp. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bonacchi kopt de bal weg. Barbarin met een sublieme pass. Miciun rent richting de bal. Miciun haalt uit met een fantastische trap. Pintarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - F.C Reginna 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ennerico FC 47%, F.C Reginna 53%.
Ennerico FC - F.C Reginna 2:0

50e minuut.
Barbarin speelt de bal door. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gois schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gois krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Aldama met een sublieme pass. Karkowski met een sublieme pass. Alm is nu in balbezit. Alm geeft een hoge lob. Spadone maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Cuéllar passt de bal in één keer door. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi haalt uit met een fantastische trap. Pintarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Miciun is nu in balbezit. Miciun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - F.C Reginna 3:0

75e minuut.
Gois geeft een lange en hoge pass. Ţigănaş is nu in balbezit. Miciun onderschept slim de pass. Miciun schiet op doel. Pintarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - F.C Reginna 4:0

81e minuut.
Răducioiu speelt de bal door. Miciun rent richting de bal. Karkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miciun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Răducioiu komt bij de bal en schiet. Pintarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Aldama kopt de bal weg. Spadone heeft problemen om de bal te vangen. Cuéllar maakt een afschuwelijke overtreding. Cuéllar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ennerico FC 53%, F.C Reginna 47%.
Ennerico FC - F.C Reginna 4:0