Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Religion *_ANTARES_*
5-3-1-1 Tactiek 4-1-2-1-2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 62.9
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Cescato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sroczyński neemt de hoekschop. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Trudnos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - *_ANTARES_* 1:0

19e minuut.
Moss kopt de bal weg. Manys geeft een lange en hoge pass. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho rent richting de bal. Puronaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - *_ANTARES_* 2:0

21e minuut.
Manys speelt de bal door. Sroczyński heeft problemen om de bal te vangen. Sroczyński speelt de bal door. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Scattaglia passt de bal zonder na te denken. Moss rent richting de bal. Moss passt de bal met de wreef. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Trudnos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Molina probeert naar een medespeler te passen. Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka onderschept slim de pass. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - *_ANTARES_* 3:0

28e minuut.
Sroczyński is nu in balbezit. Inworp. Sroczyński met een snelle inworp. Manys geeft de bal voor. Puronaho springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tasasız heeft problemen om de bal te vangen. Moss is nu in balbezit. Moss passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colméia de bal. Colméia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een lange en hoge pass. Manys kopt de bal weg. Sroczyński geeft een lange en hoge pass. Trudnos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Tasasız onderschept slim de pass. Tasasız met een sublieme pass. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill haalt uit met een fantastische trap. Pajčin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puolamäki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 46%, *_ANTARES_* 54%.
Bad Religion - *_ANTARES_* 3:0

56e minuut.
Anderson onderschept slim de pass. Acerra met een sublieme pass. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - *_ANTARES_* 3:1

61e minuut.
Bonin onderschept slim de pass. Bonin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manys met een snelle inworp. Moss geeft de bal voor. Trudnos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Trudnos speelt de bal door. Anderson kopt de bal weg. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński geeft de bal voor. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Trudnos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Acerra probeert naar een medespeler te passen. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız geeft de bal voor. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill draait met de bal, schiet en ... Pajčin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Colméia ... Strafschop! Puolamäki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. O`Neill neemt zijn aanloop. Pajčin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft de bal voor. Anderson kopt de bal weg. Sroczyński geeft de bal voor. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 48%, *_ANTARES_* 52%.
Bad Religion - *_ANTARES_* 3:1