Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertone Rizzo United
plus 1 Tactiek 523+++
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
66.6 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Čaňo speelt de bal door. Hedrén heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guldea. Guldea krijgt een gele kaart. Hedrén is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulivieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hedrén maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft de bal voor. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Rizzo United 0:1

19e minuut.
Nam Sơn onderschept slim de pass. Nam Sơn geeft een lange en hoge pass. Bardoni rent richting de bal. Bardoni draait met de bal, schiet en ... Tabu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Rizzo United 0:2

22e minuut.
Villaurrutia geeft een hoge lob. Budicin rent richting de bal. Budicin geeft de bal voor. Alejo is nu in balbezit. Alejo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crodino rent richting de bal. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo controleert de bal met de borst. Alejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Budicin rent richting de bal. Budicin geeft de bal voor. Alejo is nu in balbezit. Alejo schiet op doel. Tabu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Rizzo United 0:3

28e minuut.
Čaňo kopt de bal weg. Ulivieri is nu in balbezit. Ulivieri probeert naar een medespeler te passen. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dykman is nu in balbezit. Dykman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vraciu met een snelle inworp. Mortoni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vraciu speelt de bal door. Hedrén is nu in balbezit. Budicin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Budicin krijgt een gele kaart. Hedrén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hedrén legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 53%, Rizzo United 47%.
Bertone - Rizzo United 0:3

47e minuut.
Ulivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Budicin verovert de bal door een tackle van achteren. Budicin probeert naar een medespeler te passen. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo draait met de bal, schiet en ... Tabu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Doeltrap. Nádor trapt de bal weg van het doel. Vraciu met een sublieme pass. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Budicin rent richting de bal. Budicin passt de bal in één keer door. Crodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gabunia geeft een hoge lob. Bardoni probeert de bal aan de voet te houden. Mavropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni onderschept slim de pass. Bardoni draait met de bal, schiet en ... Tabu bokst de bal weg.

78e minuut.
Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Budicin is nu in balbezit. Budicin geeft een hoge lob. Bardoni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 41%, Rizzo United 59%.
Bertone - Rizzo United 0:3