Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzo United Bertone
523+++ Tactiek più 3
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 68.7
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Ulivieri rent richting de bal. Ulivieri passt de bal in één keer door. Vraciu probeert naar een medespeler te passen. Hedrén rent richting de bal. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Sütlü verovert de bal door een tackle van achteren. Sütlü speelt de bal door. Vraciu heeft problemen om de bal te vangen. Vraciu geeft de bal voor. Hedrén krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Budicin kopt de bal weg. Formigaro is nu in balbezit. Romańczuk begaat een overtreding. Romańczuk krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Guldea passt de bal zonder na te denken. Budicin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budicin met een sublieme pass. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vraciu met de inworp. Mortoni geeft een hoge lob. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Bertone 0:1

35e minuut.
Čaňo speelt de bal door. Hedrén is nu in balbezit. Oasenegre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hedrén moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hedrén kan niet meer verder spelen. Siccardo komt het veld opgelopen. Siccardo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Siccardo krijgt zijn hoofd ertegen. Oasenegre kopt de bal weg. Daar is Marecos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gabunia verovert de bal door een tackle van achteren. Gabunia geeft een lange en hoge pass. Alejo kopt de bal weg. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni draait met de bal, schiet en ... Tabu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Formigaro rent richting de bal. Formigaro met een sublieme pass. Vraciu geeft een lange en hoge pass. Siccardo is nu in balbezit. Siccardo schiet op doel. Nádor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Čaňo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 52%, Bertone 48%.
Rizzo United - Bertone 0:1

56e minuut.
Siccardo onderschept slim de pass. Siccardo passt de bal met de wreef. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Bertone 0:2

59e minuut.
Siccardo schiet op doel. Klungelig pakt Oasenegre de bal. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Bertone 0:3

60e minuut.
Inworp. Mortoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulivieri geeft een hoge lob. Siccardo krijgt zijn hoofd ertegen. Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Vivas probeert naar een medespeler te passen. Crodino is nu in balbezit. Alejo onderschept slim de pass. Alejo draait met de bal, schiet en ... Tabu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Budicin met een sublieme pass. Alejo is nu in balbezit. Alejo draait met de bal, schiet en ... Tabu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alejo stond buitenspel. Mortoni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu geeft de bal voor. Siccardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Siccardo is nu in balbezit. Nam Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Budicin met een sublieme pass. Guldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Oasenegre speelt de bal door. Guldea rent richting de bal. Ulivieri begaat een overtreding. Ulivieri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 59%, Bertone 41%.
Rizzo United - Bertone 0:3