Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Yambol CabaretVoltaire
5-3-2new Tactiek 4 - 3 - 3 Full
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 61.2
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Pucci met een sublieme pass. Daar is Buchla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchla geeft een hoge lob. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel. Dahms bokst de bal weg.

6e minuut.
Butryn onderschept slim de pass. Butryn geeft de bal voor. Leca rent richting de bal. Leca schiet op doel. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - CabaretVoltaire 1:0

9e minuut.
Leca is nu in balbezit. Saelens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buchla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Andrejcsik onderschept slim de pass. Hubert heeft problemen om de bal te vangen. Hubert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Andrejcsik probeert naar een medespeler te passen. Kubicki met een sublieme pass. Teker speelt de bal door. Charisteas is nu in balbezit. Charisteas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pessot heeft problemen om de bal te vangen. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański onderschept slim de pass. Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teker haalt uit met een fantastische trap. Adamowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Adamowicz met een sublieme pass. Milewski kopt de bal weg. Charisteas is nu in balbezit. Charisteas schiet op doel. Adamowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Yambol - CabaretVoltaire 1:1

29e minuut.
Klungelig pakt Leca de bal. Charisteas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Leca zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Charisteas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Charisteas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert met een sublieme pass. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saelens de bal onder controle te krijgen. Dahms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 39%, CabaretVoltaire 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Yambol - CabaretVoltaire 1:1

46e minuut.
Greuceanu komt het veld opgelopen. Cοllymore komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Buchla speelt de bal door. Pucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucci passt de bal met de wreef. Hubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubert draait met de bal, schiet en ... Dahms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Svátek is nu in balbezit. Met opzet legt Hubert zijn tegenspeler op de grond. Svátek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Charisteas kopt de bal weg. Ciechański rent richting de bal. Ciechański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kubicki passt de bal in één keer door. Charisteas rent richting de bal. Moldovan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldovan krijgt een gele kaart. Charisteas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciechański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla geeft een lange en hoge pass. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - CabaretVoltaire 2:1

77e minuut.
Ciechański is nu in balbezit. Ciechański passt de bal zonder na te denken. Moldovan is nu in balbezit. Charisteas verovert de bal door een tackle van achteren. Charisteas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 48%, CabaretVoltaire 52%.
CSKA Yambol - CabaretVoltaire 2:1