Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Reginna Bad Religion
Miccio noob Tactiek 5-3-1-1
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
60.7 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


10e minuut.
Dražil geeft een lange en hoge pass. Puronaho controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ţigănaş neemt vlug de vrije trap. Moss rent richting de bal. Moss geeft een lange en hoge pass. Pintarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puronaho rent richting de bal. Puronaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Bad Religion 0:1

14e minuut.
Manys onderschept slim de pass. Manys passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sroczyński de bal. Sroczyński geeft een lange en hoge pass. Marchewka maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintarić bokst de bal weg. Barbarin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sroczyński zal de hoekschop nemen. Puronaho springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Alm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aldama komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Vitezović controleert de bal met de borst. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Puronaho met een sublieme pass. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński geeft een lange en hoge pass. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen. Macedo probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Bad Religion 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 59%, Bad Religion 41%.
F.C Reginna - Bad Religion 0:2

47e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sroczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puronaho neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Bad Religion 0:3

48e minuut.
Moss speelt de bal door. Marchewka is nu in balbezit. Barbarin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marchewka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marchewka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pintarić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Wilkoszewski geeft een hoge lob. Inworp. Vitezović met een snelle inworp. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spadone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Bad Religion 1:3

62e minuut.
Manys probeert naar een medespeler te passen. Moss rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lê Đức. Lê Đức krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sroczyński kopt de bal weg. Vitezović heeft problemen om de bal te vangen. Manys onderschept slim de pass. Manys geeft een hoge lob. Marchewka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Macedo kopt de bal weg. Moss met een sublieme pass. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński geeft een lange en hoge pass. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Anderson met een snelle inworp. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński passt de bal met de wreef. Spadone bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadone schiet op doel. Pajčin bokst de bal weg. Melchiori is nu in balbezit. Melchiori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Bad Religion 2:3

75e minuut.
Manys speelt de bal door. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński met een sublieme pass. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Lê Đức is nu in balbezit. Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss passt de bal met de wreef. Puronaho is nu in balbezit. Puronaho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss geeft een hoge lob. Puronaho is nu in balbezit. Puronaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Bad Religion 2:4

87e minuut.
Dražil rent richting de bal. Dražil passt de bal in één keer door. Lê Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Pintarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puronaho is nu in balbezit. Puronaho draait met de bal, schiet en ... Pintarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Bad Religion 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 62%, Bad Religion 38%.
F.C Reginna - Bad Religion 2:5