Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hulde FC Aus Tirol
Uit Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 3
62.5 gemiddelde waardering 64.3
excellent Schieten solid
very good Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
van Schoonhoven rent richting de bal. van Schoonhoven geeft een hoge lob. van Doorn kopt de bal weg. van Schoonhoven heeft problemen om de bal te vangen. van Schoonhoven geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt de Bock de bal. Philips is nu in balbezit. Riedewald verovert de bal door een tackle van achteren. de Bock is nu in balbezit. de Bock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rotaru onderschept slim de pass. Rotaru passt de bal zonder na te denken. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Poulus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - FC Aus Tirol 1:0

14e minuut.
Denneboom speelt de bal door. Brooijmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooijmans passt de bal zonder na te denken. Akgün rent richting de bal. Akgün draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Brooijmans rent richting de bal. Miszkiel begaat een overtreding. Brooijmans raakt geblesseerd tijdens het duel. Terpstra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Majewski controleert de bal met de borst. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - FC Aus Tirol 2:0

21e minuut.
Brooijmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooijmans geeft een lange en hoge pass. Daar is Linka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Rotaru rent richting de bal. Rotaru geeft een hoge lob. Daar is Zambrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majewski is nu in balbezit. Majewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
van Doorn probeert de bal met de borst te controleren. Denneboom probeert naar een medespeler te passen. Brooijmans rent richting de bal. Brooijmans geeft de bal voor. Majewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey passt de bal met de wreef. van Schoonhoven speelt de bal door. de Bock rent richting de bal. de Bock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Denneboom passt de bal met de wreef. Brooijmans is nu in balbezit. Brooijmans passt de bal met de wreef. Akgün is nu in balbezit. Akgün haalt uit met een fantastische trap. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beţivu rent richting de bal. Beţivu geeft een hoge lob. Denneboom kopt de bal weg. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 59%, FC Aus Tirol 41%.
Hulde - FC Aus Tirol 2:0

47e minuut.
Terpstra passt de bal zonder na te denken. de Goey rent richting de bal. van Doorn begaat een overtreding. van Doorn krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Philips heeft problemen om de bal te vangen. de Kok verovert de bal door een tackle van achteren. de Bock verovert de bal door een tackle van achteren. de Bock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - FC Aus Tirol 2:1

55e minuut.
Inworp. Hendriks met een snelle inworp. Brooijmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooijmans geeft de bal voor. Majewski krijgt zijn hoofd ertegen. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Terpstra met een sublieme pass. Brooijmans is nu in balbezit. Miszkiel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Miszkiel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom onderschept slim de pass. Denneboom passt de bal met de wreef. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski schiet op doel. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - FC Aus Tirol 3:1

85e minuut.
Denneboom rent richting de bal. Denneboom geeft de bal voor. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün passt de bal met de wreef. Brooijmans geeft de bal voor. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 43%, FC Aus Tirol 57%.
Hulde - FC Aus Tirol 3:1