Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RIJNDIJK II Quickies
FCR352 Tactiek GERT10
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 63.1
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pollack zal de hoekschop nemen. Doeltrap. Palik trapt de bal weg van het doel. Opdam is nu in balbezit. Opdam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Opdam is nu in balbezit. Abadexo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opdam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Opdam springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Abadexo onderschept slim de pass. Abadexo geeft de bal voor. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki draait met de bal, schiet en ... Palik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Quickies 1:0

7e minuut.
Mantelli kopt de bal weg. Praça rent richting de bal. Praça passt de bal met de wreef. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Kwilecki de bal. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček passt de bal zonder na te denken. Opdam rent richting de bal. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Dutra bokst de bal weg.

15e minuut.
Boček speelt de bal door. Opdam rent richting de bal. Opdam passt de bal in één keer door. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Peleia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schanko speelt de bal door. Peleia heeft problemen om de bal te vangen. Peleia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Schanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei geeft een hoge lob. Dymecki rent richting de bal. Dymecki schiet op doel. Palik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Peleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Schanko is nu in balbezit. Schanko speelt de bal door. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Xiangqian probeert naar een medespeler te passen. Pollack heeft problemen om de bal te vangen. Pollack passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dymecki de bal. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 40%, Quickies 60%.
FC RIJNDIJK II - Quickies 1:0

46e minuut.
van Beek passt de bal in één keer door. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Boëtius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bustei wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bustei kan niet meer verder spelen. Aksić komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Abadexo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Palik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Pollack bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollack passt de bal met de wreef. Kaplický heeft problemen om de bal te vangen. Dymecki onderschept slim de pass. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Palik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Abadexo passt de bal met de wreef. Aksić rent richting de bal. Aksić passt de bal in één keer door. Daar is Dymecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Palik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
van Beek kopt de bal weg. Pollack bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbaru. Pollack raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Xiangqian onderschept slim de pass. Xiangqian passt de bal zonder na te denken. Boček probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 52%, Quickies 48%.
FC RIJNDIJK II - Quickies 1:0