Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Froosim SVZ
442 V5 Tactiek 4-5-1-.
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 34.7
excellent Schieten adequate
very good Passen poor
solid Verdedigen average


7e minuut.
Drljević geeft de bal voor. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı is nu in balbezit. Bıçakçı draait met de bal, schiet en ... Rašin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 1:0

8e minuut.
Mea Vitali onderschept slim de pass. Mea Vitali geeft de bal voor. Bugu probeert de bal aan de voet te houden. Bıçakçı is nu in balbezit. Bıçakçı haalt uit met een fantastische trap. Rašin bokst de bal weg.

10e minuut.
Goossens probeert naar een medespeler te passen. Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen met een sublieme pass. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali schiet op doel. Rašin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bıçakçı heeft problemen om de bal te vangen. Bıçakçı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 2:0

11e minuut.
Fiori passt de bal met de wreef. Bıçakçı rent richting de bal. Bıçakçı passt de bal in één keer door. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 3:0

16e minuut.
Gerritsen passt de bal zonder na te denken. Wiertz is nu in balbezit. Drljević onderschept slim de pass. Drljević geeft de bal voor. Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Drljević rent richting de bal. Drljević geeft de bal voor. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali schiet op doel. Rašin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 4:0

27e minuut.
Noszczak geeft de bal voor. Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı met een sublieme pass. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Badalo rent richting de bal. Badalo geeft een lange en hoge pass. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 5:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drljević met een snelle inworp. Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen geeft een hoge lob. Mea Vitali springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı schiet op doel. Rašin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 37%, SVZ 63%.
SC Froosim - SVZ 6:0

51e minuut.
Resicki rent richting de bal. Resicki geeft een hoge lob. Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı geeft een hoge lob. Mea Vitali maakt een snoekduik en kopt de bal. Rašin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Gasperoni met een sublieme pass. Drljević geeft de bal voor. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali draait met de bal, schiet en ... Rašin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 7:0

60e minuut.
Daar is Mea Vitali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bıçakçı is nu in balbezit. Morsing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bıçakçı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bıçakçı wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Resicki onderschept slim de pass. Goossens is nu in balbezit. Goossens geeft de bal voor. Bıçakçı is nu in balbezit. Bıçakçı haalt uit met een fantastische trap. Rašin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gerritsen neemt de hoekschop. Klungelig pakt Wiertz de bal. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali haalt uit met een fantastische trap. Rašin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vlaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 8:0

68e minuut.
Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen geeft een hoge lob. Daar is Mea Vitali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mea Vitali haalt uit met een fantastische trap. Rašin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Fiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiori passt de bal in één keer door. Drljević is nu in balbezit. Drljević geeft een lange en hoge pass. Mea Vitali krijgt zijn hoofd ertegen. Rašin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Gerritsen verovert de bal door een tackle van achteren. Gerritsen geeft een hoge lob. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali draait met de bal, schiet en ... Rašin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - SVZ 9:0

87e minuut.
Gerritsen onderschept slim de pass. Gerritsen geeft een lange en hoge pass. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı rent richting de bal. Bıçakçı schiet op doel. De bal raakt de paal. Rašin bokst de bal weg.

89e minuut.
Goossens met een sublieme pass. Badalo rent richting de bal. Badalo geeft een lange en hoge pass. Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 32%, SVZ 68%.
SC Froosim - SVZ 9:0