Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alles is voor Bassie Prutsers
Normal Tactiek 1 buiten
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
17.3 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Granger geeft een hoge lob. Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski geeft een lange en hoge pass. Cabbar is nu in balbezit. Cabbar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Prutsers 0:1

18e minuut.
Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev geeft de bal voor. Reker met een sublieme pass. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Granger onderschept slim de pass. Granger geeft de bal voor. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Karatanchev de bal. Karatanchev geeft een lange en hoge pass. van der Haar rent richting de bal. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski draait met de bal, schiet en ... de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Prutsers 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Kubadinski de bal. Kubadinski geeft een hoge lob. Cabbar rent richting de bal. Cabbar haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Prutsers 0:3

41e minuut.
Mirchev rent richting de bal. Mirchev passt de bal met de wreef. Meijers rent richting de bal. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 66%, Prutsers 34%.
Alles is voor Bassie - Prutsers 0:3

50e minuut.
Karatanchev rent richting de bal. Mirchev rent richting de bal. Mirchev met een sublieme pass. Cabbar rent richting de bal. Cabbar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vlemmings geeft een hoge lob. Meijers kopt de bal weg. Babangida probeert de bal aan de voet te houden. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brens is nu in balbezit. Hodkovička probeert naar een medespeler te passen. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Prutsers 0:4

67e minuut.
Meijers bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička geeft de bal voor. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski geeft een hoge lob. Cabbar heeft problemen om de bal te vangen. Cabbar haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev passt de bal met de wreef. Kubadinski rent richting de bal. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vlemmings kopt de bal weg. Daar is Karatanchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatanchev passt de bal met de wreef. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar draait met de bal, schiet en ... de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Granger de bal. Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev passt de bal in één keer door. Granger geeft de bal voor. Cabbar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 67%, Prutsers 33%.
Alles is voor Bassie - Prutsers 0:4