Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Hijfte FC Bluf
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 14.5
zeer goed Schieten waardeloos
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
van der Winden met een snelle inworp. de Graaf rent richting de bal. de Graaf met een sublieme pass. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Hijfte - FC Bluf 1:0

9e minuut.
Takens rent richting de bal. Takens passt de bal in één keer door. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers draait met de bal, schiet en ... Hassink werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dijkman is nu in balbezit. Dijkman geeft een hoge lob. Takens bereikt de bal nog maar net als eerste. Takens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Hijfte - FC Bluf 2:0

17e minuut.
van der Vaart is nu in balbezit. van der Vaart passt de bal zonder na te denken. Biesbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Takens verovert de bal door een tackle van achteren. Takens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hassink probeert naar een medespeler te passen. van der Vaart is nu in balbezit. Schouten geeft een hoge lob. Kuipers rent richting de bal. Kuipers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
van der Vaart kopt de bal weg. Klungelig pakt Takens de bal. Takens speelt de bal door. Daar is Kuipers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuipers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Hijfte - FC Bluf 3:0

37e minuut.
Klungelig pakt Formenoy de bal. Dijkman rent richting de bal. Dijkman passt de bal zonder na te denken. Takens rent richting de bal. Takens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Geel kopt de bal weg. Appel is nu in balbezit. Dijkman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dijkman krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Appel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Vilhena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is van Hemert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hemert onderschept slim de pass. van Hemert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hassink met een harde bal richting middenveld. van der Vaart speelt de bal door. Schouten speelt de bal door. Kuipers rent richting de bal. Kuipers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Hijfte 30%, FC Bluf 70%.
Club Hijfte - FC Bluf 3:0

53e minuut.
Formenoy is nu in balbezit. Dijkman onderschept slim de pass. Dijkman speelt de bal door. Kuipers heeft problemen om de bal te vangen. Kuipers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Biesbrouck is nu in balbezit. Schouten verovert de bal door een tackle van achteren. Schouten geeft een lange en hoge pass. Kuipers rent richting de bal. Kuipers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Hijfte - FC Bluf 4:0

65e minuut.
van Hemert heeft problemen om de bal te vangen. Zuurman is nu in balbezit. Nilis rent richting de bal. Nilis schiet op doel. Foor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Hijfte - FC Bluf 4:1

67e minuut.
Zuurman geeft een hoge lob. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers passt de bal met de wreef. Takens rent richting de bal. Takens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart met een sublieme pass. Ziyech is nu in balbezit. Takens onderschept slim de pass. Takens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
van der Vaart is nu in balbezit. de Vilhena speelt de bal door. Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers verovert de bal door een tackle van achteren. Kuipers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Hijfte 31%, FC Bluf 69%.
Club Hijfte - FC Bluf 4:1