Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dutch`s Gang Sportclub Westrand
4222 HD HAss H7 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 19.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Garricondo verovert de bal door een tackle van achteren. Garricondo passt de bal zonder na te denken. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu schiet op doel. Blankers probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Sepúlveda met een sublieme pass. Pierniczak geeft de bal voor. Garricondo kopt de bal weg. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak onderschept slim de pass. Pierniczak geeft een lange en hoge pass. Garricondo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Muzár kan de bal niet met de borst controleren. Muzár geeft de bal voor. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Pierniczak de bal. Pierniczak speelt de bal door. Fernández Gregorio met een sublieme pass. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 2:0

19e minuut.
Skrucha met een sublieme pass. Daar is Garricondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garricondo passt de bal zonder na te denken. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Pengel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
van Cuijk is nu in balbezit. Skrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Skrucha met een sublieme pass. Hâmpu heeft problemen om de bal te vangen. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garricondo kan de bal niet met de borst controleren. Garricondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 3:0

25e minuut.
Pierniczak probeert naar een medespeler te passen. Muzár bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzár passt de bal in één keer door. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 4:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wijnveldt met een harde bal richting middenveld. Pierniczak speelt de bal door. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo schiet op doel. Pengel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
van Cuijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral onderschept slim de pass. Pierniczak geeft een hoge lob. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Pengel bokst de bal weg.

36e minuut.
Beek rent richting de bal. Hâmpu begaat een overtreding. Beek raakt geblesseerd tijdens het duel. Vliet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sepúlveda heeft problemen om de bal te vangen. Duut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duut krijgt een gele kaart. Sepúlveda raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Gregorio met een snel genomen vrije trap. Garricondo kopt de bal weg. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pierniczak passt de bal in één keer door. Sepúlveda heeft problemen om de bal te vangen. Sepúlveda passt de bal zonder na te denken. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blankers heeft problemen om de bal te vangen. Pengel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sepúlveda verovert de bal door een tackle van achteren. Sepúlveda passt de bal zonder na te denken. Skrucha rent richting de bal. Skrucha geeft de bal voor. Hâmpu maakt een snoekduik en kopt de bal. Pengel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Skrucha is nu in balbezit. Skrucha geeft een lange en hoge pass. Daar is Garricondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dutch`s Gang 20%, Sportclub Westrand 80%.
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 4:0

51e minuut.
Inworp. Skrucha met een snelle inworp. Beek is nu in balbezit. Muzár onderschept slim de pass. Muzár geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Pengel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muzár geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vliet is nu in balbezit. Skrucha onderschept slim de pass. Skrucha probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu heeft problemen om de bal te vangen. Hâmpu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak passt de bal met de wreef. Daar is Blankers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 5:0

62e minuut.
Tomasson geeft een hoge lob. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu speelt de bal door. Garricondo is nu in balbezit. Garricondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 6:0

63e minuut.
Tomasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak geeft de bal voor. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo draait met de bal, schiet en ... Pengel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Pengel met een sublieme pass. Cabral is nu in balbezit. Cabral geeft de bal voor. Hâmpu heeft problemen om de bal te vangen. Hâmpu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pengel trapt de bal weg van het doel. Cabral kopt de bal weg. Garricondo rent richting de bal. Garricondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 7:0

70e minuut.
Pierniczak passt de bal zonder na te denken. Muzár rent richting de bal. Muzár passt de bal zonder na te denken. Garricondo rent richting de bal. Garricondo draait met de bal, schiet en ... Pengel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hâmpu de bal. Hâmpu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Skrucha rent richting de bal. Vliet is nu in balbezit. Vliet passt de bal zonder na te denken. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Skrucha met de inworp. Pierniczak probeert naar een medespeler te passen. Wijnveldt is nu in balbezit. Garricondo onderschept slim de pass. Garricondo draait met de bal, schiet en ... Pengel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 8:0

82e minuut.
Garricondo met een sublieme pass. Daar is Blankers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierniczak is nu in balbezit. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sepúlveda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muzár de bal. Muzár geeft een lange en hoge pass. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 9:0

90e minuut.
Duut is nu in balbezit. Muzár verovert de bal door een tackle van achteren. Muzár probeert naar een medespeler te passen. Garricondo is nu in balbezit. Garricondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dutch`s Gang 12%, Sportclub Westrand 88%.
Dutch`s Gang - Sportclub Westrand 9:0