Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utopia Hammers WSV trusetal
4-4-2 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 22.6
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollanten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Förster rent richting de bal. Joksch onderschept slim de pass. Joksch geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen. Au heeft problemen om de bal te vangen. Natusch rent richting de bal. Natusch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - WSV trusetal 0:1

8e minuut.
Friedrich is nu in balbezit. Pawluk onderschept slim de pass. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rutz de bal. Rutz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nothaft met een harde bal richting middenveld. Förster kopt de bal weg. Johl probeert de bal aan de voet te houden. Rutz is nu in balbezit. Rutz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rosso geeft een hoge lob. Pawluk rent richting de bal. Pawluk geeft een hoge lob. Rutz is nu in balbezit. Rutz haalt uit met een fantastische trap. Nothaft bokst de bal weg.

17e minuut.
Förster probeert naar een medespeler te passen. Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Köppel ... Strafschop! Köppel krijgt een gele kaart. Johl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jezierski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nothaft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Utopia Hammers - WSV trusetal 1:1

22e minuut.
Haak rent richting de bal. Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner met een sublieme pass. Rutz is nu in balbezit. Rutz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Dobranschi kopt de bal weg. Jezierski controleert de bal met de borst. Jezierski passt de bal zonder na te denken. Rutz is nu in balbezit. Rutz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - WSV trusetal 2:1

42e minuut.
Ivers geeft de bal voor. Klungelig pakt Au de bal. Au passt de bal zonder na te denken. Natusch heeft problemen om de bal te vangen. Natusch haalt uit met een fantastische trap. Dráb bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 51%, WSV trusetal 49%.
Utopia Hammers - WSV trusetal 2:1

53e minuut.
Haak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Friedrich de bal. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz draait met de bal, schiet en ... Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Natusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Förster onderschept slim de pass. Förster passt de bal met de wreef. Johl rent richting de bal. Johl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pawluk speelt de bal door. Dobranschi is nu in balbezit. Pawluk geeft de bal voor. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz draait met de bal, schiet en ... Paal! Nothaft bokst de bal weg. Daar is Johl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pawluk is nu in balbezit. Pawluk geeft een hoge lob. Városi kopt de bal weg. Rutz is nu in balbezit. Rutz draait met de bal, schiet en ... Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Förster is nu in balbezit. Joksch verovert de bal door een tackle van achteren. Joksch passt de bal met de wreef. Au is nu in balbezit. Au haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk geeft de bal voor. Johl speelt de bal door. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pawluk passt de bal met de wreef. Városi met een sublieme pass. Cornelius is nu in balbezit. Johl onderschept slim de pass. Johl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Friedrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawluk speelt de bal door. Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl schiet op doel. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - WSV trusetal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 38%, WSV trusetal 62%.
Utopia Hammers - WSV trusetal 3:1