Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase Relax Konstanz
an Tactiek 442_Relax
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 42.6
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Thorandt geeft een hoge lob. Inworp. Howing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Coring is nu in balbezit. Thorandt is nu in balbezit. Lismare schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lismare krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Urbano passt de bal met de wreef. Anzalone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schönewolf. Schönewolf krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daubert geeft de bal voor. Coring kopt de bal weg. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare onderschept slim de pass. Lismare draait met de bal, schiet en ... Dassow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 47%, Relax Konstanz 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Torfnase - Relax Konstanz 0:0

54e minuut.
Coring is nu in balbezit. Coring passt de bal met de wreef. Akkus probeert naar een medespeler te passen. Lismare is nu in balbezit. Lismare schiet op doel. De bal raakt de paal. Dassow bokst de bal weg.

68e minuut.
Thorandt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Howing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lismare is nu in balbezit. Lismare schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Parzonka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howing met een snelle inworp. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap. Dassow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Coring met een sublieme pass. Böger is nu in balbezit. Ohman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Böger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Böger komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Conrad geeft de bal voor. Coring kopt de bal weg. Dragan heeft problemen om de bal te vangen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare haalt uit met een fantastische trap. Dassow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 31%, Relax Konstanz 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Torfnase - Relax Konstanz 0:0