Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreamstar FC Weenjoy
ced Tactiek new+
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 48.2
formidable Schieten good
solid Passen adequate
formidable Verdedigen excellent


14e minuut.
Schwabl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Popielarz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arvelo heeft problemen om de bal te vangen. Cadet rent richting de bal. Cadet haalt uit met een fantastische trap. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mezzaro probeert naar een medespeler te passen. Menu met een sublieme pass. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu passt de bal zonder na te denken. Kisjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisjelica geeft een hoge lob. Van Sam springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Mustapuro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Kisjelica passt de bal in één keer door. Cadet is nu in balbezit. Cadet draait met de bal, schiet en ... Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

27e minuut.
Alz probeert naar een medespeler te passen. Fiuta rent richting de bal. Fiuta probeert naar een medespeler te passen. Predeanu rent richting de bal. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kisjelica kopt de bal weg. Ebbesen is nu in balbezit. Cadet begaat een overtreding. Cadet krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Linares met een sublieme pass. Piech controleert de bal met de borst. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl onderschept slim de pass. Schwabl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cadet passt de bal in één keer door. Piech is nu in balbezit. Piech speelt de bal door. Lobão is nu in balbezit. Lobão geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 32%, FC Weenjoy 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dreamstar - FC Weenjoy 0:0

56e minuut.
Ebbesen probeert naar een medespeler te passen. Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzaro geeft een hoge lob. Van Sam rent richting de bal. Van Sam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Vabušek rent richting de bal. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam met een sublieme pass. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet draait met de bal, schiet en ... Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kisjelica passt de bal met de wreef. Cadet rent richting de bal. Cadet passt de bal zonder na te denken. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - FC Weenjoy 1:0

61e minuut.
Ajuwa komt het veld opgelopen. Boutet komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Clain komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Boutet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cadet de bal. Cadet passt de bal in één keer door. Clain rent richting de bal. Clain haalt uit met een fantastische trap. Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - FC Weenjoy 2:0

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Clain de bal onder controle te krijgen. Arvelo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lobão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tătar kopt de bal weg. Cervero bokst de bal weg.

79e minuut.
Lobão is nu in balbezit. Lobão passt de bal in één keer door. Tătar rent richting de bal. Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - FC Weenjoy 3:0

80e minuut.
Lobão geeft een hoge lob. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cadet krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Vabušek is nu in balbezit. Lobão onderschept slim de pass. Lobão probeert naar een medespeler te passen. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lobão probeert de bal aan de voet te houden. Clain is nu in balbezit. Piech rent richting de bal. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ... Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 27%, FC Weenjoy 73%.
dreamstar - FC Weenjoy 3:0