Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weenjoy dreamstar
new+ Tactiek ced
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 57
good Schieten excellent
adequate Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Arvelo is nu in balbezit. Cubas onderschept slim de pass. Cubas probeert naar een medespeler te passen. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ... Cervero bokst de bal weg.

9e minuut.
Kisjelica geeft een hoge lob. Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Somers met een snelle inworp. Menu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tatoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain geeft een hoge lob. Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cadet rent richting de bal. Cadet passt de bal in één keer door. Clain rent richting de bal. Clain haalt uit met een fantastische trap. Tatoń probeert de bal aan de voet te houden. Cervero bokst de bal weg.

14e minuut.
Arvelo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popielarz met de inworp. Menu rent richting de bal. Menu geeft de bal voor. Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tătar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadet is nu in balbezit. Cadet schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mustapuro de bal. Cadet rent richting de bal. Cadet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haliwa krijgt een gele kaart. Schwabl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schwabl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pankas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Mezzaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl passt de bal in één keer door. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel. Pankas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Alz de bal. Menu probeert naar een medespeler te passen. Clain rent richting de bal. Clain schiet op doel. Cervero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - dreamstar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 67%, dreamstar 33%.
FC Weenjoy - dreamstar 0:1

54e minuut.
Vabušek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somers is nu in balbezit. Somers geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Menu is nu in balbezit. Menu passt de bal in één keer door. Tatoń rent richting de bal. Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Doeltrap. de Aguilar Malda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ebbesen is nu in balbezit. de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda probeert naar een medespeler te passen. Kisjelica rent richting de bal. Kisjelica geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - dreamstar 0:2

66e minuut.
Piech komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Popielarz geeft de bal voor. Tatoń kopt de bal weg. Menu rent richting de bal. Menu haalt uit met een fantastische trap. Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Menu neemt de hoekschop. Clain maakt een snoekduik en kopt de bal. Cervero bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siperco komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cadet passt de bal in één keer door. Menu rent richting de bal. Menu geeft een lange en hoge pass. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Alz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menu. Alz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alz met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt de Aguilar Malda de bal. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech passt de bal in één keer door. Cadet rent richting de bal. Cadet schiet op doel. Cervero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - dreamstar 0:3

90e minuut.
Schwabl passt de bal in één keer door. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cadet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cadet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Predeanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Predeanu kan niet meer verder spelen. Gomez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 74%, dreamstar 26%.
FC Weenjoy - dreamstar 0:3