Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weenjoy New Jack City
new+ Tactiek but
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 46.9
solid Schieten good
good Passen average
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Clément met een sublieme pass. Racine bereikt de bal nog maar net als eerste. Racine met een sublieme pass. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cervero met een sublieme pass. Alz kopt de bal weg. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Predeanu stond buitenspel. Moro neemt vlug de vrije trap. Huguet kopt de bal weg. Mougin is nu in balbezit. Mougin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Huguet verovert de bal door een tackle van achteren. Huguet geeft een lange en hoge pass. Vabušek heeft problemen om de bal te vangen. Clément bereikt de bal nog maar net als eerste. Clément draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cervero met een harde bal richting middenveld. Daar is Idini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl draait met de bal, schiet en ... Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - New Jack City 1:0

10e minuut.
Pacot probeert naar een medespeler te passen. Clément bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predeanu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tătar is nu in balbezit. Tătar geeft een hoge lob. Schwabl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Küloğlu neemt vlug de vrije trap. Mielony rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Fiuta probeert de bal aan de voet te houden. Alz rent richting de bal. Alz passt de bal in één keer door. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Alz kopt de bal weg. Moro met een sublieme pass. Ebbesen probeert de bal aan de voet te houden. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fiuta passt de bal zonder na te denken. Moro is nu in balbezit. Alz verovert de bal door een tackle van achteren. Alz haalt uit met een fantastische trap. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Huguet onderschept slim de pass. Huguet passt de bal met de wreef. Clément speelt de bal door. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Clément geeft de bal voor. Klungelig pakt Tătar de bal. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tătar geeft een hoge lob. Idini heeft problemen om de bal te vangen. Schwabl onderschept slim de pass. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - New Jack City 2:0

43e minuut.
Alz heeft problemen om de bal te vangen. Moro rent richting de bal. Moro geeft een lange en hoge pass. Daar is Mougin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mougin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 61%, New Jack City 39%.
FC Weenjoy - New Jack City 2:0

47e minuut.
Slanina met een sublieme pass. Clément speelt de bal door. Alz met een sublieme pass. Fiuta rent richting de bal. Fiuta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Fiuta heeft problemen om de bal te vangen. Fiuta met een sublieme pass. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - New Jack City 3:0

51e minuut.
Mougin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boutet komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Fiuta geeft een lange en hoge pass. Pacot heeft problemen om de bal te vangen. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Idini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - New Jack City 4:0

57e minuut.
Ebbesen geeft een hoge lob. Fiuta heeft problemen om de bal te vangen. Fiuta met een sublieme pass. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu passt de bal in één keer door. Daar is Idini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Boutet is nu in balbezit. Chojniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mustapuro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Küloğlu met een snelle inworp. Boutet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cervero trapt de bal weg. Moro rent richting de bal. Alz verovert de bal door een tackle van achteren. Alz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 45%, New Jack City 55%.
FC Weenjoy - New Jack City 4:0