Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiro c.f. las nenas pijas
Liga 4 Tactiek 442centradeftras
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
16.6 gemiddelde waardering 41.6
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Huayamave draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu speelt de bal door. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy geeft een hoge lob. Ertemgöz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - las nenas pijas 0:1

5e minuut.
Daar is Ertemgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Fogaça met een sublieme pass. Unakıtan speelt de bal door. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ebel probeert de bal met de borst te controleren. Ebel probeert naar een medespeler te passen. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy speelt de bal door. Huayamave is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ertemgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertemgöz passt de bal met de wreef. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy geeft een hoge lob. Huayamave krijgt zijn hoofd ertegen. Crăciunoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Simeon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebel is nu in balbezit. Bellés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ebel komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
da Silva Fogaça rent richting de bal. da Silva Fogaça geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simeon met een snelle inworp. Ebel geeft een lange en hoge pass. Paal! Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ebel speelt de bal door. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy geeft een lange en hoge pass. Huayamave rent richting de bal. Ertemgöz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Matolcsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matolcsy met een sublieme pass. Huayamave bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayamave draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - las nenas pijas 0:2

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matolcsy met de inworp. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan verovert de bal door een tackle van achteren. Unakıtan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Matolcsy geeft een hoge lob. Ertemgöz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sklarek de bal. Ertemgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertemgöz geeft een lange en hoge pass. Crăciunoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huayamave heeft problemen om de bal te vangen. Huayamave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - las nenas pijas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiro c.f. 91%, las nenas pijas 9%.
boiro c.f. - las nenas pijas 0:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matolcsy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unakıtan geeft de bal voor. Ertemgöz is nu in balbezit. Ertemgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - las nenas pijas 0:4

57e minuut.
Ebel onderschept slim de pass. Ebel probeert naar een medespeler te passen. da Silva Fogaça rent richting de bal. Huayamave verovert de bal door een tackle van achteren. Huayamave schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ertemgöz rent richting de bal. Ertemgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - las nenas pijas 0:5

71e minuut.
Sanz Cordón probeert naar een medespeler te passen. Stokowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Unakıtan. Unakıtan krijgt een gele kaart. Stokowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stokowski kan niet meer verder spelen. Rodríguez Alvarado komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Bellés de bal. Ebel rent richting de bal. Ebel passt de bal in één keer door. Ertemgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertemgöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Unakıtan geeft een lange en hoge pass. Ertemgöz kopt de bal weg. Huayamave probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buroni rent richting de bal. Huayamave onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matolcsy neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Ertemgöz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiro c.f. 80%, las nenas pijas 20%.
boiro c.f. - las nenas pijas 0:5