Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico La Fuerza Minami FC
tres Tactiek Selección
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Daar is Rybszleger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magistris geeft de bal voor. Toledo Fernández kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Więckiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaspar met een sublieme pass. Barczewski geeft een lange en hoge pass. Castell Canto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Encinar met de inworp. Kudláček is nu in balbezit. Kudláček geeft een lange en hoge pass. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aničić speelt de bal door. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudláček begaat een overtreding. Dimov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dimov kan niet meer verder spelen. Van de Paar komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Encinar geeft de bal voor. Jiménez kopt de bal weg. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime draait met de bal, schiet en ... Paal! Antczak rent richting de bal. Antczak geeft een hoge lob. Kudláček kopt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 53%, Minami FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico La Fuerza - Minami FC 0:0

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cieza komt het veld opgelopen. Więckiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaspar maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Minami FC 0:1

63e minuut.
Magistris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cartagena komt het veld opgelopen. Kudláček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cieza springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cieza passt de bal zonder na te denken. Aničić rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 48%, Minami FC 52%.
Atletico La Fuerza - Minami FC 0:1