Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chato FC las nenas pijas
433wing2018 Tactiek 442centradeftras
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 41.3
formidable Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Ebel geeft de bal voor. Quattrocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quattrocchi geeft een lange en hoge pass. Kuduzović is nu in balbezit. Kuduzović haalt uit met een fantastische trap. Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Baltacı geeft de bal voor. Pineda Romero geeft de bal voor. Orbaiz Lesaka kopt de bal weg. Kuduzović heeft problemen om de bal te vangen. Kuduzović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - las nenas pijas 1:0

13e minuut.
Kuduzović met een sublieme pass. Sněžník rent richting de bal. Sněžník draait met de bal, schiet en ... De la Puente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bregallini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - las nenas pijas 2:0

18e minuut.
Sněžník passt de bal met de wreef. Kuduzović is nu in balbezit. Sněžník rent richting de bal. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Bregallini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - las nenas pijas 3:0

36e minuut.
Ciampoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lissandrini met een snelle inworp. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - las nenas pijas 4:0

38e minuut.
Portillo geeft de bal voor. Sněžník is nu in balbezit. Kuduzović rent richting de bal. Kuduzović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - las nenas pijas 5:0

40e minuut.
Chardalias passt de bal met de wreef. Huayamave is nu in balbezit. Portillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Portillo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Portillo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Huayamave is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ebel komt bij de bal en schiet. Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huayamave rent richting de bal. Huayamave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - las nenas pijas 5:1

45e minuut.
Ciampoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lissandrini met de inworp. Sněžník rent richting de bal. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - las nenas pijas 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 32%, las nenas pijas 68%.
Chato FC - las nenas pijas 6:1

46e minuut.
Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy rent richting de bal. Sněžník begaat een overtreding. Sněžník krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lissandrini geeft de bal voor. Kuduzović kopt de bal weg. Sněžník rent richting de bal. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - las nenas pijas 7:1

60e minuut.
Klungelig pakt Van Den Hende de bal. Pineda Romero onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chardalias. Chardalias krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rodríguez Romeo onderschept slim de pass. Háber probeert naar een medespeler te passen. Sněžník rent richting de bal. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Bregallini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Háber rent richting de bal. Háber geeft de bal voor. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pineda Romero probeert naar een medespeler te passen. Kukla geeft een lange en hoge pass. Sněžník probeert de bal met de borst te controleren. Kuduzović is nu in balbezit. Kuduzović schiet op doel. Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Orbaiz Lesaka passt de bal in één keer door. Kastel heeft problemen om de bal te vangen. Baltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník onderschept slim de pass. Sněžník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 25%, las nenas pijas 75%.
Chato FC - las nenas pijas 7:1