Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiro c.f. Chato FC
Liga 4 Tactiek 433wing2018
37% Balbezit 63%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 57.9
hopeloos Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Sněžník speelt de bal door. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Sanz Cordón is nu in balbezit. Vrabl onderschept slim de pass. Vrabl passt de bal in één keer door. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini passt de bal met de wreef. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sněžník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sněžník draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Buroni geeft een lange en hoge pass. Studzinski kopt de bal weg. Lissandrini met een sublieme pass. Daar is Sněžník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sněžník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rodríguez Romeo geeft de bal voor. Vrabl kopt de bal weg. Sněžník heeft problemen om de bal te vangen. Sněžník schiet op doel. Crăciunoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Chato FC 0:1

24e minuut.
Sněžník verovert de bal door een tackle van achteren. Sněžník passt de bal zonder na te denken. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Sněžník springt en kopt de bal. Crăciunoiu bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orbaiz Lesaka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lissandrini met de inworp. Háber controleert de bal met de borst. Háber passt de bal in één keer door. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Chato FC 0:2

28e minuut.
Kuterba rent richting de bal. Kuterba passt de bal in één keer door. da Silva Fogaça rent richting de bal. Vrabl onderschept slim de pass. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba rent richting de bal. Orbaiz Lesaka verovert de bal door een tackle van achteren. Orbaiz Lesaka passt de bal in één keer door. Lissandrini probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Orbaiz Lesaka kopt de bal weg. da Silva Fogaça heeft problemen om de bal te vangen. Sněžník is nu in balbezit. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Anielski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lissandrini met de inworp. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lissandrini met een sublieme pass. Daar is Sněžník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sněžník passt de bal zonder na te denken. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Háber geeft een hoge lob. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Brascugli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brascugli krijgt een gele kaart. Vrabl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrabl neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Chato FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiro c.f. 89%, Chato FC 11%.
boiro c.f. - Chato FC 0:3

46e minuut.
Vrabl passt de bal met de wreef. Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal in één keer door. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Lissandrini passt de bal zonder na te denken. Sklarek heeft problemen om de bal te vangen. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník draait met de bal, schiet en ... Sklarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Chato FC 0:4

52e minuut.
Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Anielski kopt de bal weg. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sněžník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Buroni met een harde bal richting middenveld. Pineda Romero kopt de bal weg. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sněžník passt de bal zonder na te denken. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka met een sublieme pass. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Chato FC 0:5

67e minuut.
Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lissandrini de bal. Lissandrini speelt de bal door. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brascugli de bal. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Chato FC 0:6

71e minuut.
Vrabl draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini kopt de bal weg. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kuterba is nu in balbezit. Lissandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrini speelt de bal door. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brascugli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lissandrini met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Sněžník maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Chato FC 0:7

77e minuut.
Pineda Romero passt de bal met de wreef. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Brascugli probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lissandrini met een snelle inworp. Sklarek kan de bal niet met de borst controleren. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brascugli de bal onder controle te krijgen. Crăciunoiu bokst de bal weg.

85e minuut.
Háber onderschept slim de pass. Háber geeft de bal voor. Vrabl kopt de bal weg. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Orbaiz Lesaka de bal. Orbaiz Lesaka passt de bal zonder na te denken. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník schiet op doel. Crăciunoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Chato FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiro c.f. 94%, Chato FC 6%.
boiro c.f. - Chato FC 0:8