Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chato FC boiro c.f.
433wing2018 Tactiek Liga 4
63% Balbezit 37%
9% Spel op eigen helft 91%
69 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 16.5
outstanding Schieten hopeless
excellent Passen unsatisfactory
solid Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vrabl passt de bal met de wreef. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka passt de bal in één keer door. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Anielski trapt de bal weg. Háber kopt de bal weg. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orbaiz Lesaka neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sanz Cordón de bal. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 1:0

7e minuut.
Vrabl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sklarek de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orbaiz Lesaka neemt de hoekschop. Vrabl springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pineda Romero passt de bal zonder na te denken. Perna Bamba heeft problemen om de bal te vangen. Perna Bamba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sněžník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sněžník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sklarek heeft problemen om de bal te vangen. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 2:0

11e minuut.
Vrabl passt de bal zonder na te denken. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka met een sublieme pass. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Perna Bamba met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Sněžník heeft problemen om de bal te vangen. Sněžník schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini speelt de bal door. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Studzinski is nu in balbezit. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft een hoge lob. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Brachmański bokst de bal weg.

20e minuut.
Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Anielski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lissandrini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sněžník krijgt zijn hoofd ertegen. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Besora probeert naar een medespeler te passen. Pineda Romero probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sanz Cordón rent richting de bal. Sněžník verovert de bal door een tackle van achteren. Sněžník schiet op doel. Sklarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 3:0

24e minuut.
Vrabl rent richting de bal. Vrabl passt de bal in één keer door. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Anielski kopt de bal weg. Brachmański bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Besora de bal. Háber is nu in balbezit. Lissandrini probeert naar een medespeler te passen. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sklarek probeert de bal met de borst te controleren. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Brachmański probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini kopt de bal weg. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sklarek geeft een lange en hoge pass. Háber rent richting de bal. Háber passt de bal in één keer door. Daar is Vrabl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pineda Romero speelt de bal door. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 4:0

31e minuut.
Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Anielski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Fogaça tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrabl raakt geblesseerd tijdens het duel. Lissandrini met een snel genomen vrije trap. Sněžník springt en kopt de bal. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sklarek geeft een hoge lob. Pineda Romero kopt de bal weg. Daar is da Silva Fogaça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka passt de bal in één keer door. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Buroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 5:0

35e minuut.
Klungelig pakt Quattrocchi de bal. Rodríguez Romeo geeft een hoge lob. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 6:0

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brachmański trapt de bal weg van het doel. Lissandrini kopt de bal weg. Sněžník controleert de bal met de borst. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Anielski kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka probeert de bal met de borst te controleren. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 13%, boiro c.f. 87%.
Chato FC - boiro c.f. 6:0

49e minuut.
Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini probeert naar een medespeler te passen. Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Buroni met een harde bal richting middenveld. Lissandrini kopt de bal weg. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini met een sublieme pass. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vrabl de bal onder controle te krijgen. Sněžník rent richting de bal. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anielski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Brascugli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Lissandrini kopt de bal weg. Klungelig pakt Orbaiz Lesaka de bal. Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanz Cordón rent richting de bal. Sanz Cordón geeft een lange en hoge pass. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pineda Romero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fajardo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Háber kopt de bal weg. Lissandrini met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka met een sublieme pass. Daar is Vrabl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl schiet op doel. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buroni de bal onder controle te krijgen. Sněžník is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 7:0

60e minuut.
Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Brachmański bokst de bal weg.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Besora de bal onder controle te krijgen. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini passt de bal in één keer door. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 8:0

63e minuut.
Quattrocchi rent richting de bal. Rodríguez Romeo is nu in balbezit. Rodríguez Romeo geeft een lange en hoge pass. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo speelt de bal door. Orbaiz Lesaka heeft problemen om de bal te vangen. Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Sněžník maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Brachmański probeert naar een medespeler te passen. Fajardo kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vrabl kopt de bal weg. Lissandrini probeert naar een medespeler te passen. Sněžník rent richting de bal. Sněžník draait met de bal, schiet en ... Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brachmański trapt de bal weg. Orbaiz Lesaka controleert de bal met de borst. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Brachmański met een sublieme pass. Háber kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Lissandrini met een snelle inworp. Sněžník heeft problemen om de bal te vangen. Sněžník schiet op doel. Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lissandrini passt de bal met de wreef. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 9:0

80e minuut.
Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl passt de bal zonder na te denken. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 10:0

81e minuut.
Vrabl is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Quattrocchi passt de bal met de wreef. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Brachmański bokst de bal weg. Vrabl rent richting de bal. Vrabl geeft een hoge lob. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 11:0

86e minuut.
Klungelig pakt da Silva Fogaça de bal. Lissandrini met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Daar is Vrabl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - boiro c.f. 12:0

89e minuut.
Quattrocchi is nu in balbezit. Quattrocchi geeft een hoge lob. Vrabl kopt de bal weg. Sněžník rent richting de bal. Sněžník draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Háber speelt de bal door. Lissandrini speelt de bal door. Orbaiz Lesaka met een sublieme pass. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 4%, boiro c.f. 96%.
Chato FC - boiro c.f. 12:0