Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
las nenas pijas Los Caballos Felices!! :P
442centradeftras Tactiek U21-ISMA
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 61.7
average Schieten formidable
average Passen formidable
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Uña onderschept slim de pass. Uña passt de bal zonder na te denken. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een hoge lob. Abalduev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kukla rent richting de bal. Abalduev verovert de bal door een tackle van achteren. Rocca is nu in balbezit. Rocca draait met de bal, schiet en ... Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:1

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Huayamave de bal onder controle te krijgen. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis geeft een hoge lob. Rocca kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Donets met een sublieme pass. Daar is Bermejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermejo geeft een lange en hoge pass. Rocca probeert de bal aan de voet te houden. Abalduev is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña met een sublieme pass. Klungelig pakt Bernabé de bal. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Abalduev springt en kopt de bal. Galgóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca verovert de bal door een tackle van achteren. Rocca draait met de bal, schiet en ... Paal! Anemogiannis kopt de bal weg. Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel begaat een overtreding. Ebel krijgt een gele kaart. Uña raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uña kan niet meer verder spelen. D’Amore komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Unakıtan heeft problemen om de bal te vangen. D’Amore probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bernabé de bal. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Rocca maakt een snoekduik en kopt de bal. Galgóczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. Bernabé met een snelle inworp. D’Amore is nu in balbezit. D’Amore geeft de bal voor. Abalduev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:2

22e minuut.
Vorontsov onderschept slim de pass. Vorontsov passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev schiet op doel. Galgóczi bokst de bal weg.

27e minuut.
D’Amore passt de bal in één keer door. Juśko onderschept slim de pass. Bernabé controleert de bal met de borst. Bernabé geeft de bal voor. Rocca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bernabé kopt de bal weg. Klungelig pakt Unakıtan de bal. Abalduev is nu in balbezit. D’Amore bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Anemogiannis geeft een hoge lob. Rocca krijgt zijn hoofd ertegen. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:3

41e minuut.
Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis passt de bal zonder na te denken. Bernabé geeft de bal voor. Abalduev krijgt zijn hoofd ertegen. Galgóczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft een hoge lob. Rocca maakt een snoekduik en kopt de bal. Galgóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bernabé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D’Amore bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amore geeft een hoge lob. Rocca maakt een snoekduik en kopt de bal. Kukla heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las nenas pijas 78%, Los Caballos Felices!! :P 22%.
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:3

47e minuut.
Rocca kopt de bal weg. Pérez Santamaría kan de bal niet met de borst controleren. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev draait met de bal, schiet en ... Galgóczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:4

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Santamaría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D’Amore geeft de bal voor. Abalduev is nu in balbezit. Abalduev schiet op doel. Galgóczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Unakıtan rent richting de bal. D’Amore verovert de bal door een tackle van achteren. D’Amore passt de bal zonder na te denken. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Galgóczi trapt de bal weg van het doel. Pérez Santamaría kopt de bal weg. Daar is Kukla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bernabé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rocca springt en kopt de bal. Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
D’Amore rent richting de bal. D’Amore geeft de bal voor. Abalduev is nu in balbezit. Abalduev draait met de bal, schiet en ... Galgóczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:5

61e minuut.
Chardalias is nu in balbezit. Chardalias geeft een hoge lob. Huayamave kopt de bal weg. Bernabé rent richting de bal. Bernabé draait met de bal, schiet en ... Galgóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
D’Amore onderschept slim de pass. D’Amore probeert naar een medespeler te passen. Rocca rent richting de bal. Rocca schiet op doel. Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:6

70e minuut.
Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis passt de bal in één keer door. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev onderschept slim de pass. Abalduev schiet op doel. Galgóczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rocca is nu in balbezit. Rocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:7

72e minuut.
D’Amore bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amore probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernabé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernabé geeft de bal voor. Abalduev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mascaró geeft een lange en hoge pass. Abalduev kopt de bal weg. Rocca geeft een hoge lob. Abalduev rent richting de bal. Abalduev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernabé met een snelle inworp. Klungelig pakt D’Amore de bal. Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:8

80e minuut.
Donets onderschept slim de pass. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Abalduev is nu in balbezit. Abalduev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:9

87e minuut.
Pérez Santamaría met een snelle inworp. D’Amore geeft de bal voor. Bernabé rent richting de bal. Bernabé schiet op doel. Galgóczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:10

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Santamaría met de inworp. D’Amore bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amore passt de bal in één keer door. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rocca heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bernabé zal de hoekschop nemen. Rocca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las nenas pijas 83%, Los Caballos Felices!! :P 17%.
las nenas pijas - Los Caballos Felices!! :P 0:10