Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
las nenas pijas The Amazing Villarreal ❤
442centradeftras Tactiek 451 santi
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 63.5
matig Schieten formidabel
matig Passen formidabel
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roberts de bal. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte draait met de bal, schiet en ... Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kukla verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Piwo met een snelle inworp. Éger geeft de bal voor. Berbecki kopt de bal weg. Bregallini bokst de bal weg.

9e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Dalipi rent richting de bal. Dalipi geeft een lange en hoge pass. Daar is García Monte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Monte schiet op doel. Bregallini bokst de bal weg.

13e minuut.
Kastel kopt de bal weg. Piwo kan de bal niet met de borst controleren. Piwo geeft een hoge lob. García Monte is nu in balbezit. García Monte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - The Amazing Villarreal ❤ 0:1

15e minuut.
Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dalipi met de inworp. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Piwo passt de bal in één keer door. Éger geeft een hoge lob. Daar is Berbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Monte rent richting de bal. García Monte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Piwo kopt de bal weg. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu geeft een hoge lob. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

32e minuut.
García Monte kopt de bal weg. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Dalipi rent richting de bal. Dalipi geeft een lange en hoge pass. Bregallini bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ovidiu komt het veld opgelopen. Gil Oteiza komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Šubarić rent richting de bal. Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Ebel passt de bal zonder na te denken. Van Den Hende bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Hende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chardalias kopt de bal weg. García Monte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baltacı. Baltacı krijgt een gele kaart.

37e minuut.
García Monte haalt uit met een fantastische trap. Bregallini speelt de bal door. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. García Monte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - The Amazing Villarreal ❤ 0:2

39e minuut.
Éger speelt de bal door. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo geeft een hoge lob. García Monte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - The Amazing Villarreal ❤ 0:3

44e minuut.
Šubarić verovert de bal door een tackle van achteren. Piwo is nu in balbezit. Piwo passt de bal met de wreef. García Monte rent richting de bal. García Monte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki geeft de bal voor. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. García Monte springt en kopt de bal. Bregallini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las nenas pijas 78%, The Amazing Villarreal ❤ 22%.
las nenas pijas - The Amazing Villarreal ❤ 0:3

47e minuut.
Chardalias met een sublieme pass. Libíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Libíček geeft een lange en hoge pass. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Alich geeft een lange en hoge pass. Šubarić rent richting de bal. García Monte rent richting de bal. Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubarić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bregallini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - The Amazing Villarreal ❤ 0:4

53e minuut.
Éger geeft de bal voor. Daar is Berbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Monte is nu in balbezit. García Monte haalt uit met een fantastische trap. Bregallini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Roberts passt de bal met de wreef. Ovidiu met een sublieme pass. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu geeft de bal voor. García Monte maakt een snoekduik en kopt de bal. Bregallini bokst de bal weg.

57e minuut.
Gil Oteiza is nu in balbezit. Gil Oteiza geeft de bal voor. García Monte is nu in balbezit. García Monte draait met de bal, schiet en ... Bregallini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - The Amazing Villarreal ❤ 0:5

59e minuut.
Ovidiu rent richting de bal. Met opzet legt Chardalias zijn tegenspeler op de grond. Ovidiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăgănescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kastel kopt de bal weg. Ovidiu rent richting de bal. Ovidiu geeft een lange en hoge pass. García Monte springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Éger onderschept slim de pass. Éger passt de bal in één keer door. Piwo is nu in balbezit. Piwo geeft de bal voor. García Monte springt en kopt de bal. Bregallini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chardalias de bal onder controle te krijgen. García Monte is nu in balbezit. García Monte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
García Monte krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Berbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubarić haalt uit met een fantastische trap. Bregallini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - The Amazing Villarreal ❤ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las nenas pijas 74%, The Amazing Villarreal ❤ 26%.
las nenas pijas - The Amazing Villarreal ❤ 0:6