Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minami FC Chato FC
Selección Tactiek 433wing2018
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 65.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Sněžník kopt de bal weg. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryński is nu in balbezit. Vrabl verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Quattrocchi is nu in balbezit. Met opzet legt Sibani zijn tegenspeler op de grond. Sibani krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz passt de bal met de wreef. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - Chato FC 1:0

17e minuut.
Háber geeft een lange en hoge pass. Kryński rent richting de bal. Sněžník rent richting de bal. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Montezuma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minami FC 49%, Chato FC 51%.
Minami FC - Chato FC 1:0

46e minuut.
Rybka komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rodríguez Romeo geeft een hoge lob. Vrabl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kryński. Kryński krijgt een gele kaart. Vrabl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lissandrini wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz speelt de bal door. Sibani is nu in balbezit. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - Chato FC 2:0

54e minuut.
Quattrocchi geeft de bal voor. Vrabl is nu in balbezit. Sněžník rent richting de bal. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - Chato FC 2:1

58e minuut.
Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka geeft een hoge lob. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto schiet op doel. Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - Chato FC 3:1

62e minuut.
Rozada is nu in balbezit. Lissandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrini geeft de bal voor. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Montezuma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aničić speelt de bal door. Kryński heeft problemen om de bal te vangen. Lissandrini probeert naar een medespeler te passen. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Háber verovert de bal door een tackle van achteren. Háber met een sublieme pass. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Antczak geeft een lange en hoge pass. Portillo met een sublieme pass. Perna Bamba speelt de bal door. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - Chato FC 3:2

86e minuut.
Quattrocchi geeft een hoge lob. Vrabl is nu in balbezit. Wdowczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vrabl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrabl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Montezuma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minami FC - Chato FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minami FC 62%, Chato FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minami FC - Chato FC 3:3