Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico La Fuerza sants
cuarta Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 63
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Martínez Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Magistris is nu in balbezit. Siscar verovert de bal door een tackle van achteren. Siscar draait met de bal, schiet en ... Imprić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodríguez Reguero zal de hoekschop nemen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Louzao onderschept slim de pass. Louzao speelt de bal door. Cartagena geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Rielo passt de bal met de wreef. Encinar is nu in balbezit. Encinar passt de bal met de wreef. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Jaro passt de bal met de wreef. Siscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Siscar geeft de bal voor. Boroi krijgt zijn hoofd ertegen. Imprić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - sants 0:1

43e minuut.
Jaro kopt de bal weg. Rielo geeft de bal voor. Abrante heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 48%, sants 52%.
Atletico La Fuerza - sants 0:1

46e minuut.
Jiménez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padín komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rielo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Encinar speelt de bal door. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Markoski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara onderschept slim de pass. Jara met een sublieme pass. Siscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Siscar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Boroi onderschept slim de pass. Boroi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosal komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Magistris bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistris geeft de bal voor. Fernández Cervera heeft problemen om de bal te vangen. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Buitenspel voor Toledo Fernández. Goede buitenspelval van de verdediging. Fernández Cervera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Siscar geeft een lange en hoge pass. Jara kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Van Halme geeft de bal voor. Fernández Cervera rent richting de bal. Toledo Fernández onderschept slim de pass. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 61%, sants 39%.
Atletico La Fuerza - sants 0:1