Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minami FC boiro c.f.
Selección Tactiek Liga 4
63% Balbezit 37%
9% Spel op eigen helft 91%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 14.9
incredible Schieten hopeless
excellent Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gaspar passt de bal zonder na te denken. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski geeft de bal voor. Sibani krijgt zijn hoofd ertegen. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 1:0

3e minuut.
Gaspar rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barczewski zal de hoekschop nemen. Sibani is nu in balbezit. Sibani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 2:0

11e minuut.
Inworp. Barczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar geeft een lange en hoge pass. Sibani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Więckiewicz speelt de bal door. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani speelt de bal door. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 3:0

13e minuut.
Kuterba passt de bal zonder na te denken. Daar is Brascugli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Fogaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani verovert de bal door een tackle van achteren. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barczewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sibani de bal. da Silva Fogaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani verovert de bal door een tackle van achteren. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 4:0

18e minuut.
Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka probeert naar een medespeler te passen. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski geeft de bal voor. Sibani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rozada kopt de bal weg. Rybka met een sublieme pass. Barczewski rent richting de bal. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rybka passt de bal met de wreef. Więckiewicz speelt de bal door. Sibani is nu in balbezit. Sibani schiet op doel. Brascugli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gaspar met een sublieme pass. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski geeft een lange en hoge pass. Sibani maakt een snoekduik en kopt de bal. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 5:0

27e minuut.
Barczewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sibani de bal. Sibani passt de bal zonder na te denken. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani draait met de bal, schiet en ... Brascugli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sklarek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 6:0

33e minuut.
Rybka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Buroni de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Więckiewicz neemt de hoekschop. Gaspar krijgt zijn hoofd ertegen. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sklarek de bal. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 7:0

33e minuut.
Stokowski rent richting de bal. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski rent richting de bal. Barczewski geeft de bal voor. Sibani maakt een snoekduik en kopt de bal. Brachmański bokst de bal weg.

35e minuut.
Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani passt de bal in één keer door. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sklarek de bal. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 8:0

38e minuut.
Gaspar rent richting de bal. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Barczewski rent richting de bal. Barczewski geeft de bal voor. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 9:0

39e minuut.
Inworp. Barczewski met een snelle inworp. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar geeft een lange en hoge pass. Sibani springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brascugli met een sublieme pass. Daar is Sklarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibani rent richting de bal. Sibani draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 10:0

40e minuut.
Kuterba passt de bal met de wreef. Daar is da Silva Fogaça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibani verovert de bal door een tackle van achteren. Sibani draait met de bal, schiet en ... Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 11:0

42e minuut.
Barczewski kopt de bal weg. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Sanz Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Barczewski kopt de bal weg. Sanz Cordón heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 12:0

45e minuut.
Sibani probeert de bal met de borst te controleren. Więckiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanz Cordón de bal. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minami FC 9%, boiro c.f. 91%.
Minami FC - boiro c.f. 12:0

46e minuut.
Van de Paar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rybka kopt de bal weg. Gaspar rent richting de bal. Gaspar geeft de bal voor. Sibani is nu in balbezit. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 13:0

50e minuut.
Gaspar kan de bal niet met de borst controleren. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Sklarek probeert de bal aan de voet te houden. Barczewski geeft de bal voor. Sibani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz geeft een hoge lob. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 14:0

53e minuut.
Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Sklarek de bal. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mełgieś geeft de bal voor. Van de Paar speelt de bal door. Więckiewicz met een sublieme pass. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani haalt uit met een fantastische trap. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 15:0

59e minuut.
Rybka passt de bal met de wreef. Sibani is nu in balbezit. Sibani geeft een hoge lob. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski geeft een hoge lob. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nogueira komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Więckiewicz geeft een hoge lob. Rybka geeft de bal voor. Sanz Cordón kan de bal niet met de borst controleren. Rybka is nu in balbezit. Rybka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Sklarek geeft een hoge lob. Inworp. Barczewski met de inworp. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz geeft een hoge lob. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - boiro c.f. 16:0

71e minuut.
Sibani draait met de bal, schiet en ... Sklarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Więckiewicz met een sublieme pass. Sibani rent richting de bal. Brascugli rent richting de bal. Sibani onderschept slim de pass. Sibani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski met een sublieme pass. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski geeft de bal voor. Inworp. Barczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaspar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Więckiewicz geeft de bal voor. Brachmański met een sublieme pass. Więckiewicz kopt de bal weg. Sibani kan de bal niet met de borst controleren. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rybka passt de bal met de wreef. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz passt de bal in één keer door. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minami FC 10%, boiro c.f. 90%.
Minami FC - boiro c.f. 16:0