Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
las nenas pijas Minami FC
442centradeftras Tactiek Selección
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 61.2
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Antczak is nu in balbezit. Antczak met een sublieme pass. Ebel met een sublieme pass. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto schiet op doel. Bregallini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski geeft de bal voor. Sibani rent richting de bal. Sibani schiet op doel. Bregallini bokst de bal weg.

18e minuut.
Wdowczyk onderschept slim de pass. Wdowczyk passt de bal in één keer door. Rybka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozada met een sublieme pass. Rybka speelt de bal door. Sibani heeft problemen om de bal te vangen. Sibani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Więckiewicz onderschept slim de pass. Więckiewicz geeft een lange en hoge pass. Sibani rent richting de bal. Sibani haalt uit met een fantastische trap. Bregallini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Minami FC 0:1

26e minuut.
Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huayamave rent richting de bal. Kryński rent richting de bal. Kryński geeft een lange en hoge pass. Huayamave geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Rozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk speelt de bal door. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski geeft een hoge lob. Sibani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Rozada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Den Hende bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozada. Rozada krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Antczak geeft een hoge lob. Kastel heeft problemen om de bal te vangen. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. Bregallini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Minami FC 0:2

41e minuut.
Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wdowczyk passt de bal met de wreef. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz geeft de bal voor. Castell Canto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barczewski met de inworp. Baltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski geeft een lange en hoge pass. Bregallini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kastel rent richting de bal. Kastel geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sibani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Minami FC 0:3

45e minuut.
Kastel onderschept slim de pass. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz passt de bal met de wreef. Sibani rent richting de bal. Sibani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las nenas pijas 71%, Minami FC 29%.
las nenas pijas - Minami FC 0:3

50e minuut.
Antczak rent richting de bal. Antczak geeft de bal voor. Sibani is nu in balbezit. Sibani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Minami FC 0:4

53e minuut.
Aničić geeft een lange en hoge pass. Więckiewicz kopt de bal weg. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani draait met de bal, schiet en ... Bregallini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Minami FC 0:5

54e minuut.
Rybka met een sublieme pass. Antczak rent richting de bal. Antczak geeft de bal voor. Sibani is nu in balbezit. Sibani haalt uit met een fantastische trap. Bregallini bokst de bal weg. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Minami FC 0:6

56e minuut.
Baltacı is nu in balbezit. Castell Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rozada met een sublieme pass. Sibani rent richting de bal. Sibani passt de bal zonder na te denken. Daar is Castell Canto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castell Canto draait met de bal, schiet en ... Bregallini bokst de bal weg.

62e minuut.
Bregallini probeert naar een medespeler te passen. Antczak controleert de bal met de borst. Antczak geeft een lange en hoge pass. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Castell Canto rent richting de bal. Kassem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castell Canto raakt geblesseerd tijdens het duel. Sibani legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Minami FC 0:7

86e minuut.
Matolcsy passt de bal met de wreef. Aničić is nu in balbezit. Aničić geeft de bal voor. Sibani is nu in balbezit. Sibani draait met de bal, schiet en ... Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Więckiewicz zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Aničić rent richting de bal. Aničić geeft de bal voor. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. Bregallini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Minami FC 0:8

88e minuut.
Huayamave probeert naar een medespeler te passen. Van Den Hende heeft problemen om de bal te vangen. Van Den Hende passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kastel de bal. Kastel verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Więckiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sibani maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kryński rent richting de bal. Matolcsy verovert de bal door een tackle van achteren. Matolcsy geeft de bal voor. Huayamave bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayamave schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las nenas pijas 67%, Minami FC 33%.
las nenas pijas - Minami FC 0:8