Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losdragones Camelfall
Normal Tactiek 442-CUÑAO
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
38.5 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Deeney probeert naar een medespeler te passen. Díaz García geeft een hoge lob. Daar is Cadore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sánchez Griñón met de inworp. Klungelig pakt Odametey de bal. Odametey geeft een hoge lob. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Keseciler trapt de bal weg van het doel. Di Zenso kopt de bal weg. Leszko geeft de bal voor. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Połubiński geeft een lange en hoge pass. Mateo Montoya speelt de bal door. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Camelfall 0:1

29e minuut.
Leszko geeft een hoge lob. Qavatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qavatov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Basigalup neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Camelfall 0:2

32e minuut.
Kalmár met de inworp. Van Looveren rent richting de bal. Van Looveren passt de bal in één keer door. Berbecel is nu in balbezit. Berbecel haalt uit met een fantastische trap. Keseciler bokst de bal weg.

38e minuut.
Cadore probeert de bal aan de voet te houden. Basigalup rent richting de bal. Basigalup passt de bal zonder na te denken. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Camelfall 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 64%, Camelfall 36%.
losdragones - Camelfall 0:3

48e minuut.
Cadore geeft een hoge lob. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateo Montoya begaat een overtreding. Mateo Montoya krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Połubiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamudo Montero met de inworp. Di Zenso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Busto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Moreno López geeft een hoge lob. Tornell kopt de bal weg. Di Zenso speelt de bal door. Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Camelfall 0:4

78e minuut.
Díaz García verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz García geeft een hoge lob. Daar is Busto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busto haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Camelfall 0:5

83e minuut.
Tamudo Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Busto rent richting de bal. Busto draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Camelfall 0:6

87e minuut.
Berbecel rent richting de bal. Odametey is nu in balbezit. Odametey geeft een lange en hoge pass. Busto is nu in balbezit. Busto schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Van Looveren rent richting de bal. Odametey onderschept slim de pass. Odametey geeft de bal voor. Busto rent richting de bal. Busto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 67%, Camelfall 33%.
losdragones - Camelfall 0:6