Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NewellsOldBoys CD Jalisco
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hernandez kopt de bal weg. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz begaat een overtreding. Ambriz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De Anda onderschept slim de pass. De Anda speelt de bal door. Ambriz is nu in balbezit. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela haalt uit met een fantastische trap. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina speelt de bal door. Meléndez rent richting de bal. Tinajero verovert de bal door een tackle van achteren. Tinajero geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NewellsOldBoys - CD Jalisco 0:1

45e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez met een sublieme pass. Pineda speelt de bal door. De Anda rent richting de bal. De Anda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewellsOldBoys 51%, CD Jalisco 49%.
NewellsOldBoys - CD Jalisco 0:1

47e minuut.
Guevara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tostado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brisuela rent richting de bal. Brisuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tavares passt de bal met de wreef. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Anda de bal. De Anda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NewellsOldBoys - CD Jalisco 0:2

67e minuut.
Olalde kopt de bal weg. Tostado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostado passt de bal met de wreef. Daar is Del Olmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Olmo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Meléndez met de inworp. Yegros rent richting de bal. Tavares maakt een afschuwelijke overtreding. Tavares krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela rent richting de bal. Brisuela speelt de bal door. Del Olmo is nu in balbezit. Del Olmo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Tinajero de bal. Yegros is nu in balbezit. Yegros passt de bal in één keer door. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda draait met de bal, schiet en ... Chacón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tavares met een sublieme pass. Hernandez is nu in balbezit. Pineda probeert naar een medespeler te passen. De Anda is nu in balbezit. De Anda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewellsOldBoys 47%, CD Jalisco 53%.
NewellsOldBoys - CD Jalisco 0:2