Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Retorno de RodrixCF La Scaloneta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.8
hopeless Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Schwarzstein geeft de bal voor. Bossio rent richting de bal. Bossio met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Acevedo kan de bal niet met de borst controleren. Acevedo geeft een hoge lob. Inworp. Ciarlantte met een snelle inworp. Unsandivaras geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ciarlantte onderschept slim de pass. Kayupange bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayupange met een sublieme pass. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Ciarlantte de bal. Fairfield rent richting de bal. Fairfield met een sublieme pass. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - La Scaloneta 0:1

36e minuut.
Schwarzstein raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babarich komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Fairfield is nu in balbezit. Ciarlantte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fairfield wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Retorno de RodrixCF 44%, La Scaloneta 56%.
El Retorno de RodrixCF - La Scaloneta 0:1

52e minuut.
Babarich passt de bal met de wreef. Tramontin rent richting de bal. Andrada onderschept slim de pass. Andrada draait met de bal, schiet en ... Pompei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - La Scaloneta 0:2

75e minuut.
Avallay passt de bal zonder na te denken. Byron bereikt de bal nog maar net als eerste. Byron speelt de bal door. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ayme passt de bal in één keer door. Ciarlantte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarlantte probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Babarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Babarich passt de bal met de wreef. Andrada probeert naar een medespeler te passen. Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter haalt uit met een fantastische trap. Pompei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Retorno de RodrixCF 37%, La Scaloneta 63%.
El Retorno de RodrixCF - La Scaloneta 0:2