Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dooms Squad v2 SMD Caneças
Avassalador Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Nunes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cunha Rego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabecinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabecinha haalt uit met een fantastische trap. Açoreano bokst de bal weg.

21e minuut.
Cunha Rego bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamastor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunha Rego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buzina met een snel genomen vrije trap. Sesimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesimbra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dooms Squad v2 - SMD Caneças 1:0

28e minuut.
Fazenda geeft een hoge lob. Cabecinha is nu in balbezit. Nunes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabecinha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fazenda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cunha Rego verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha Rego speelt de bal door. Cabecinha rent richting de bal. Cabecinha haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dooms Squad v2 - SMD Caneças 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dooms Squad v2 49%, SMD Caneças 51%.
Dooms Squad v2 - SMD Caneças 2:0

49e minuut.
Buzina geeft een hoge lob. Inworp. Arsenio met een snelle inworp. Gordo rent richting de bal. Gordo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fazenda onderschept slim de pass. Fazenda geeft een hoge lob. Sesimbra heeft problemen om de bal te vangen. Tustanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tustanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Marreco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sesimbra komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sesimbra rent richting de bal. Fazenda verovert de bal door een tackle van achteren. Fazenda passt de bal zonder na te denken. Sesimbra is nu in balbezit. Sesimbra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Sesimbra is nu in balbezit. Tustanowski onderschept slim de pass. Tustanowski passt de bal zonder na te denken. Cabecinha rent richting de bal. Cabecinha haalt uit met een fantastische trap. Açoreano bokst de bal weg.

86e minuut.
Cunha Rego geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nunes de bal. Cabecinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabecinha schiet op doel. Açoreano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dooms Squad v2 - SMD Caneças 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dooms Squad v2 40%, SMD Caneças 60%.
Dooms Squad v2 - SMD Caneças 3:0