Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PsyllüsioN Team Cruzeiro Futebol Clube
Evolution Noob Tactiek Bel 5-3-2 ARE 2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 69.2
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


13e minuut.
Labra onderschept slim de pass. Labra met een sublieme pass. Klungelig pakt Schurz de bal. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata probeert naar een medespeler te passen. Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Uribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cosma onderschept slim de pass. Cosma met een sublieme pass. Tega is nu in balbezit. Tega geeft een lange en hoge pass. Öymen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 53%, Cruzeiro Futebol Clube 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PsyllüsioN Team - Cruzeiro Futebol Clube 0:0

47e minuut.
Cosma rent richting de bal. Cosma passt de bal in één keer door. Howie geeft een lange en hoge pass. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski haalt uit met een fantastische trap. de Melo bokst de bal weg.

49e minuut.
Bertaccini verovert de bal door een tackle van achteren. Bertaccini met een sublieme pass. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Uribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

61e minuut.
Tahamata is nu in balbezit. Tahamata passt de bal met de wreef. Yano rent richting de bal. Yano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PsyllüsioN Team - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

82e minuut.
Pekmezcioğlu met een sublieme pass. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Öymen is nu in balbezit. Schurz probeert naar een medespeler te passen. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 51%, Cruzeiro Futebol Clube 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PsyllüsioN Team - Cruzeiro Futebol Clube 1:1