Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club Abuapuera
tricolor Tactiek ABU
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 55.6
formidabel Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Antonino probeert naar een medespeler te passen. Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić speelt de bal door. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić draait met de bal, schiet en ... Zyntek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Inworp. Korona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Zyntek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Abuapuera 1:0

9e minuut.
Glavić onderschept slim de pass. Glavić met een sublieme pass. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Abuapuera 2:0

12e minuut.
Corredor rent richting de bal. Pajić onderschept slim de pass. Drugă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pajić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pajić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Abuapuera 3:0

27e minuut.
Glavić met een sublieme pass. Korona probeert naar een medespeler te passen. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu geeft een lange en hoge pass. Noworyta maakt een snoekduik en kopt de bal. Zyntek bokst de bal weg. Pajić is nu in balbezit. Pajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Abuapuera 4:0

34e minuut.
Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić passt de bal in één keer door. Pajić is nu in balbezit. Pajić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cogliati heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Zyntek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pajić passt de bal met de wreef. Glavić rent richting de bal. Glavić speelt de bal door. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 49%, Abuapuera 51%.
Santos Football Club - Abuapuera 4:0

46e minuut.
Parada komt het veld opgelopen. Indonésio komt het veld opgelopen. Korsós komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Korsós onderschept slim de pass. Klungelig pakt Korsós de bal. Korsós geeft een lange en hoge pass. Pajić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă maakt een afschuwelijke overtreding. Pajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van de Velde met een snel genomen vrije trap. Pajić springt en kopt de bal. Zyntek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Klungelig pakt Dhur de bal. Indonésio speelt de bal door. Arciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korsós rent richting de bal. Korsós schiet op doel. Zyntek bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is Haab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haab geeft een hoge lob. Van de Velde controleert de bal met de borst. Aprikyan onderschept slim de pass. Aprikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii passt de bal met de wreef. Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Abuapuera 5:0

74e minuut.
Lascu probeert naar een medespeler te passen. Pajić kopt de bal weg. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Abuapuera 6:0

77e minuut.
Arciszewski geeft een hoge lob. Korsós rent richting de bal. Korsós met een sublieme pass. Pajić is nu in balbezit. Pajić schiet op doel. Zyntek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Indonésio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dhur de bal. Korsós is nu in balbezit. Korsós geeft een hoge lob. Zyntek bokst de bal weg. Dimofte controleert de bal met de borst. Zyntek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Abuapuera 7:0

79e minuut.
Cogliati passt de bal zonder na te denken. Dimofte is nu in balbezit. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Abuapuera 8:0

90e minuut.
Parada speelt de bal door. Noworyta controleert de bal met de borst. Corredor geeft de bal voor. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan draait met de bal, schiet en ... Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 45%, Abuapuera 55%.
Santos Football Club - Abuapuera 8:0