Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta SC JSA
Teste Tactiek 19_2_PI
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.3 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen very good


23e minuut.
Zaman speelt de bal door. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk met een sublieme pass. Daar is Irigoyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Radomirov geeft een lange en hoge pass. Harasymiuk probeert de bal aan de voet te houden. Zaman speelt de bal door. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe haalt uit met een fantastische trap. Bahia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk geeft een lange en hoge pass. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Radomirov met een snelle inworp. Flamenguista rent richting de bal. Flamenguista geeft een hoge lob. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 58%, SC JSA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - SC JSA 0:0

51e minuut.
Assis met de inworp. Zaman met een sublieme pass. Harasymiuk heeft problemen om de bal te vangen. Harasymiuk draait met de bal, schiet en ... Bahia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - SC JSA 0:1

58e minuut.
Drago rent richting de bal. Radomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Radomirov geeft de bal voor. Görbe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk probeert naar een medespeler te passen. Görbe rent richting de bal. Görbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - SC JSA 0:2

62e minuut.
Beck passt de bal zonder na te denken. Daar is Duru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duru geeft een hoge lob. Görbe rent richting de bal. Görbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - SC JSA 0:3

70e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Zaman met een sublieme pass. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - SC JSA 0:4

71e minuut.
Andrada rent richting de bal. Görbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa draait met de bal, schiet en ... Brauner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - SC JSA 1:4

72e minuut.
Lisboa rent richting de bal. Lisboa geeft een hoge lob. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog draait met de bal, schiet en ... Brauner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - SC JSA 2:4

82e minuut.
Doeltrap. Bahia trapt de bal weg. Zaman probeert naar een medespeler te passen. Harasymiuk rent richting de bal. Harasymiuk draait met de bal, schiet en ... Bahia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 57%, SC JSA 43%.
Os Maneta - SC JSA 2:4