Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xupa Cabra FC Os Maneta
5-2-2-1 D Tactiek copa2
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.1 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Berendei met de inworp. de Oliveira Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Souza geeft een lange en hoge pass. Turcomano krijgt zijn hoofd ertegen. Buldreghini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Os Maneta 1:0

7e minuut.
Inworp. Pepino met een snelle inworp. Figueiroa met een sublieme pass. Daar is Stabile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stabile geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Figueiroa is nu in balbezit. Figueiroa passt de bal met de wreef. Stabile rent richting de bal. Stabile geeft een hoge lob. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Della Maggiore de bal. Rinkenbach is nu in balbezit. Rinkenbach passt de bal zonder na te denken. Stabile rent richting de bal. Stabile geeft een lange en hoge pass. Derviš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xupa Cabra FC - Os Maneta 1:1

24e minuut.
Berendei passt de bal in één keer door. de Oliveira Souza speelt de bal door. Della Maggiore geeft een lange en hoge pass. Daar is Cotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Os Maneta 2:1

28e minuut.
Rinkenbach met een sublieme pass. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile geeft de bal voor. Igbinadolor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Figueiroa rent richting de bal. Figueiroa speelt de bal door. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Hagiu probeert de bal aan de voet te houden. Derviš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Fidamãe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueiroa probeert naar een medespeler te passen. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor schiet op doel. Derviš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Stabile de bal. Rozancevas begaat een overtreding. Stabile is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stabile zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal. Derviš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xupa Cabra FC - Os Maneta 2:2

44e minuut.
Pepino verovert de bal door een tackle van achteren. Pepino geeft de bal voor. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor schiet op doel. Derviš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 52%, Os Maneta 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xupa Cabra FC - Os Maneta 2:2

50e minuut.
Inworp. Pek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Stabile geeft de bal voor. Hagiu heeft problemen om de bal te vangen. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Os Maneta 2:3

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stabile stond buitenspel. Sputnik komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sputnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sputnik geeft een hoge lob. Cotta is nu in balbezit. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Buldreghini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xupa Cabra FC - Os Maneta 3:3

81e minuut.
Kloc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Oliveira Souza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berendei geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hagiu passt de bal in één keer door. de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Derviš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Os Maneta 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 36%, Os Maneta 64%.
Xupa Cabra FC - Os Maneta 3:4