Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club Chronus
tricolor Tactiek CHRONUS DOIDO
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 50.1
formidable Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Van de Velde kopt de bal weg. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Korona probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Jerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Antonino is nu in balbezit. Antonino geeft een hoge lob. Noworyta kopt de bal weg. Pajić is nu in balbezit. Pajić schiet op doel. Jerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Glavić passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Petruţ rent richting de bal. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Korona passt de bal zonder na te denken. Daar is Queijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queijo geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Queijo met een sublieme pass. Antonino verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Chronus 0:1

32e minuut.
Noworyta rent richting de bal. Noworyta passt de bal met de wreef. Pajić is nu in balbezit. Pajić draait met de bal, schiet en ... Denoth probeert de bal aan de voet te houden. Jerzak bokst de bal weg.

38e minuut.
Queijo is nu in balbezit. Queijo geeft een hoge lob. Gliszczyński met een sublieme pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Jerzak bokst de bal weg.

41e minuut.
Hasanoğlu met een snelle inworp. Glavić speelt de bal door. Pajić rent richting de bal. Pajić draait met de bal, schiet en ... Jerzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santos Football Club - Chronus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 32%, Chronus 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santos Football Club - Chronus 1:1

46e minuut.
Indonésio komt het veld opgelopen. Parada komt het veld opgelopen. Korsós komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Petruţ geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indonésio met de inworp. Gliszczyński geeft een hoge lob. Pajić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Indonésio passt de bal met de wreef. Noworyta rent richting de bal. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta onderschept slim de pass. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Indonésio probeert naar een medespeler te passen. Noworyta rent richting de bal. Met opzet legt Ziutek zijn tegenspeler op de grond. Ziutek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Petruţ heeft problemen om de bal te vangen. Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Pajić rent richting de bal. Pajić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Queijo passt de bal in één keer door. Indonésio is nu in balbezit. Boeru is nu in balbezit. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada geeft een hoge lob. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Jerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Chronus 2:1

63e minuut.
Sammal speelt de bal door. Ciubotaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haab. Haab krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gorić passt de bal zonder na te denken. Queijo rent richting de bal. Parada begaat een overtreding. Parada krijgt een gele kaart. Queijo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sammal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Haab rent richting de bal. Haab geeft de bal voor. Gorić met een sublieme pass. Pajić rent richting de bal. Pajić draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Parada met een sublieme pass. Korsós is nu in balbezit. Korsós geeft de bal voor. Klungelig pakt Noworyta de bal. Noworyta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sammal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Boeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta speelt de bal door. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić schiet op doel. Jerzak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 41%, Chronus 59%.
Santos Football Club - Chronus 2:1