Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abakrolonqi mido
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Fernandez rent richting de bal. Fernandez passt de bal in één keer door. Shasha is nu in balbezit. Baloyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baloyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dlamini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sikhwvihilu passt de bal met de wreef. Casnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool verovert de bal door een tackle van achteren. Blackpool schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rapelego de bal onder controle te krijgen. Serola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Masanabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Masanabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool onderschept slim de pass. Blackpool draait met de bal, schiet en ... Serola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Casnar trapt de bal weg. Fernandez rent richting de bal. Mogatla verovert de bal door een tackle van achteren. Mogatla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Lemos geeft een hoge lob. Lekgetho rent richting de bal. Sheppard verovert de bal door een tackle van achteren. Sheppard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Parker passt de bal met de wreef. Baloyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloyi haalt uit met een fantastische trap. Dlamini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abakrolonqi - mido 0:1

33e minuut.
Klungelig pakt Masanabo de bal. Sheppard rent richting de bal. Lekgetho is nu in balbezit. Sheppard rent richting de bal. Sheppard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla onderschept slim de pass. Sikhwvihilu is nu in balbezit. Mogatla verovert de bal door een tackle van achteren. Mogatla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baloyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abakrolonqi - mido 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abakrolonqi 49%, mido 51%.
Abakrolonqi - mido 0:2

53e minuut.
Daar is Molefe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tefera onderschept slim de pass. Lekgetho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lekgetho krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sheppard is nu in balbezit. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard rent richting de bal. Blackpool rent richting de bal. Blackpool haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abakrolonqi 63%, mido 37%.
Abakrolonqi - mido 0:2