Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAKOUREN espoir club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode verovert de bal door een tackle van achteren. Rhode met een sublieme pass. Schumana rent richting de bal. Schumana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mabizela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabizela haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Magalefa de bal. Dube is nu in balbezit. Dube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YAKOUREN - espoir club 1:0

31e minuut.
Wuest met de inworp. Solomons geeft een hoge lob. Rhode met een sublieme pass. Schumana is nu in balbezit. Schumana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nagoli rent richting de bal. Lupiya verovert de bal door een tackle van achteren. Lupiya speelt de bal door. Dube bereikt de bal nog maar net als eerste. Dube schiet op doel. Tsabedze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAKOUREN 37%, espoir club 63%.
YAKOUREN - espoir club 1:0

48e minuut.
Nagoli speelt de bal door. Klungelig pakt Mahule de bal. Mahule geeft de bal voor. Klungelig pakt Chembo de bal. Chembo geeft een hoge lob. Tsabedze bokst de bal weg.

50e minuut.
Nagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nagoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nagoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagoli is nu in balbezit. Nagoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Spandeel is nu in balbezit. Dube verovert de bal door een tackle van achteren. Dube met een sublieme pass. Lupiya rent richting de bal. Lupiya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAKOUREN - espoir club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAKOUREN 29%, espoir club 71%.
YAKOUREN - espoir club 2:0