Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppinoss Liverpool SO
442 Tactiek hoffnig
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 52
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Schnoz geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Clark probeert naar een medespeler te passen. Bullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullo schiet op doel. Fatalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Clark geeft een lange en hoge pass. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus passt de bal zonder na te denken. Bullo is nu in balbezit. Bullo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ferreira Jaines kopt de bal weg. Lorie is nu in balbezit. Borer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borer krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Lorie onderschept slim de pass. Lorie passt de bal zonder na te denken. Bullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 66%, Liverpool SO 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppinoss - Liverpool SO 0:0

69e minuut.
Rusol passt de bal met de wreef. Schnoz rent richting de bal. Schnoz passt de bal met de wreef. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus schiet op doel. Fatalski bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - Liverpool SO 0:1

78e minuut.
Schnoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus onderschept slim de pass. Ţărus speelt de bal door. Bullo rent richting de bal. Bullo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry onderschept slim de pass. Fry passt de bal zonder na te denken. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho schiet op doel. Hlynsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Lorie met een snelle inworp. Rusol rent richting de bal. Rusol passt de bal met de wreef. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fatalski bokst de bal weg.

89e minuut.
Calo probeert naar een medespeler te passen. Clark rent richting de bal. Clark passt de bal met de wreef. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 67%, Liverpool SO 33%.
Peppinoss - Liverpool SO 0:1