Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Termites Kaskas Potkijat
442 Tactiek 343
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
38 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 29.9
formidable Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Vati probeert naar een medespeler te passen. Berdešius is nu in balbezit. Räisäläinen is nu in balbezit. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Sárhidai geeft een hoge lob. Niemijärvi kopt de bal weg. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Parrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

5e minuut.
Daar is Ţugurlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan met een sublieme pass. Niemijärvi rent richting de bal. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel met een sublieme pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Rodríguez Parrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Kaskas Potkijat 1:0

7e minuut.
Sárhidai met een sublieme pass. Vati is nu in balbezit. Vati met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez Parrado bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Laurila speelt de bal door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius probeert naar een medespeler te passen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Kaskas Potkijat 2:0

11e minuut.
Berdešius geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Parrado met een sublieme pass. Tuomikoski kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
van der Wiel speelt de bal door. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Kokkola is nu in balbezit. Vati onderschept slim de pass. Vati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sárhidai met een sublieme pass. Klungelig pakt Vati de bal. Vati geeft een lange en hoge pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Parrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Braum trapt de bal weg. Ţugurlan kopt de bal weg. Niemijärvi heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński passt de bal met de wreef. Vati is nu in balbezit. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Kaskas Potkijat 3:0

26e minuut.
Tuomikoski met een sublieme pass. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel geeft de bal voor. Vati krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Kaskas Potkijat 4:0

34e minuut.
Klungelig pakt Vati de bal. Kokkola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţugurlan. Ţugurlan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne passt de bal in één keer door. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Rodríguez Parrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Laurila bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila probeert naar een medespeler te passen. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel. Rodríguez Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius passt de bal met de wreef. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai speelt de bal door. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft de bal voor. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez Parrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Kaskas Potkijat 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 25%, Kaskas Potkijat 75%.
FC Termites - Kaskas Potkijat 5:0

49e minuut.
Klungelig pakt Kokkola de bal. Vati is nu in balbezit. Vati speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Rodríguez Parrado bokst de bal weg. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rodríguez Parrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
van der Wiel controleert de bal met de borst. Gdeszyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kokkola. Kokkola krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. Klungelig pakt Berdešius de bal. Berdešius passt de bal zonder na te denken. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merimaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sárhidai probeert naar een medespeler te passen. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel. Rodríguez Parrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Despaigne zal de hoekschop nemen. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vati geeft een lange en hoge pass. Kokkola kopt de bal weg. Hausweiler heeft problemen om de bal te vangen. Rantanen rent richting de bal. Rantanen draait met de bal, schiet en ... Koniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Gdeszyński de bal. Gdeszyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Louhi de bal. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gdeszyński onderschept slim de pass. Paakkarinen is nu in balbezit. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński met een sublieme pass. Berdešius is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
van der Wiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Louhi kopt de bal weg. Despaigne rent richting de bal. Despaigne geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dumitriu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gdeszyński heeft problemen om de bal te vangen. Gdeszyński geeft de bal voor. Vati kopt de bal weg. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vati is nu in balbezit. Vati passt de bal zonder na te denken. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. Rodríguez Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Kaskas Potkijat 6:0

78e minuut.
van der Wiel met een snelle inworp. Ţugurlan speelt de bal door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Parrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Kaskas Potkijat 7:0

81e minuut.
Dumitriu geeft de bal voor. Vati speelt de bal door. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Parrado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Antikainen met een sublieme pass. Klungelig pakt Räisäläinen de bal. Laurila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sárhidai de bal. Sárhidai geeft de bal voor. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 32%, Kaskas Potkijat 68%.
FC Termites - Kaskas Potkijat 7:0