Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLEEVI FC Hergartz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vihriälä met een snelle inworp. Pitkäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäkangas geeft een lange en hoge pass. Vaaranko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Hergartz 0:1

22e minuut.
Kulmala is nu in balbezit. Kulmala geeft een hoge lob. Savelainen is nu in balbezit. Marjoranta is nu in balbezit. Marjoranta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pitkäkangas rent richting de bal. Pitkäkangas speelt de bal door. Ampuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaaranko verovert de bal door een tackle van achteren. Vaaranko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Hergartz 0:2

38e minuut.
Vaaranko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervakorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäkangas verovert de bal door een tackle van achteren. Vaaranko rent richting de bal. Vaaranko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kahri onderschept slim de pass. Kahri geeft een hoge lob. Puska rent richting de bal. Puska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Hergartz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 65%, FC Hergartz 35%.
FCLEEVI - FC Hergartz 1:2

60e minuut.
Kulmala passt de bal zonder na te denken. Oksanen is nu in balbezit. Painilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oksanen verovert de bal door een tackle van achteren. Oksanen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ampuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulmala met een snelle inworp. Pitkäkangas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 39%, FC Hergartz 61%.
FCLEEVI - FC Hergartz 1:2