Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaattilaakson pallo FC PONTO
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Piha rent richting de bal. Karila verovert de bal door een tackle van achteren. Karila speelt de bal door. Klungelig pakt Saraniemi de bal. Saraniemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kallinen verovert de bal door een tackle van achteren. Huhtanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huhtanen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huhtanen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Huhtanen rent richting de bal. Okkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtanen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huhtanen krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Valppu met een sublieme pass. Myllyvainio rent richting de bal. Saraniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Saraniemi haalt uit met een fantastische trap. Pyhälahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 52%, FC PONTO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manaattilaakson pallo - FC PONTO 0:0

47e minuut.
Hannuniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pyylampi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saarenpää is nu in balbezit. Saarenpää schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Saarenpää rent richting de bal. Valppu rent richting de bal. Saarenpää begaat een overtreding. Saarenpää krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Perunka is nu in balbezit. Perunka speelt de bal door. Saraniemi heeft problemen om de bal te vangen. Saraniemi draait met de bal, schiet en ... Myllyvainio probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hannuniemi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pyylampi met de inworp. Saarenpää is nu in balbezit. Saarenpää haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Saarenpää probeert naar een medespeler te passen. Piha rent richting de bal. Piha met een sublieme pass. Saarenpää rent richting de bal. Saarenpää schiet op doel. Hautaviita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Mäkikyrö geeft de bal voor. Perunka rent richting de bal. Perunka passt de bal met de wreef. Saraniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 44%, FC PONTO 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manaattilaakson pallo - FC PONTO 0:0